Malowanie modeli u Wojteq - Escape Plan Studio
Moderatorzy: Yudokuno, Big Boss M.
Malowanie modeli u Wojteq - Escape Plan Studio
Witam.
Malowaniem zajmuję sie już od 9 lat i w tym czasie pomalowałem już setki modeli do różnych systemów.
Generalnie maluję na trzy poziomy:
-Level 1 - głównie washe, suchy pędzel.
-Level 2 - poziom średni. Więcej warstw rozjaśnień, brud z pigmentów itp. Najczęściej wybierana opcja.
-Level 3 maluję najlepiej jak potrafię. Gładziutkie przejścia, glazy, midtony, freehandy, battle damage, full serwis. Tu przyjmuję pojedyncze modele bohów.
Można oczywiście zamowić np. level 2,5 gdzie np. majuję freehand na sztandarze itp.
Kontakt:
escapeplanstudio@gmail.com
Kontakt:
PM, fb
tel: podam, gdy będzie już ktoś konkretnie zainteresowany.
Galeria:
Blood Angel:
Łucznik Rohanu:
Stern:
Gryf z IoB:
Squig Herdersi:
Steamtank:
Level 3
Huron Blackheart:
2 Traye łuczników Rohańskich:
Skaven:
Malowaniem zajmuję sie już od 9 lat i w tym czasie pomalowałem już setki modeli do różnych systemów.
Generalnie maluję na trzy poziomy:
-Level 1 - głównie washe, suchy pędzel.
-Level 2 - poziom średni. Więcej warstw rozjaśnień, brud z pigmentów itp. Najczęściej wybierana opcja.
-Level 3 maluję najlepiej jak potrafię. Gładziutkie przejścia, glazy, midtony, freehandy, battle damage, full serwis. Tu przyjmuję pojedyncze modele bohów.
Można oczywiście zamowić np. level 2,5 gdzie np. majuję freehand na sztandarze itp.
Kontakt:
escapeplanstudio@gmail.com
Kontakt:
PM, fb
tel: podam, gdy będzie już ktoś konkretnie zainteresowany.
Galeria:
Blood Angel:
Łucznik Rohanu:
Stern:
Gryf z IoB:
Squig Herdersi:
Steamtank:
Level 3
Huron Blackheart:
2 Traye łuczników Rohańskich:
Skaven:
Ostatnio zmieniony 15 paź 2015, o 07:19 przez Wojteq, łącznie zmieniany 8 razy.
Wracam po przerwie świąteczno-noworocznej. Niebawem nowe zdjęcia.
Ponadto założyłem bloga, gdzie oprócz zdjęć skończonych prac będę zamieszczal też WiPy, oraz wszelkiego rodzaju recenzje i artukuły:
http://escapeplanblog.blogspot.com/
Ponadto założyłem bloga, gdzie oprócz zdjęć skończonych prac będę zamieszczal też WiPy, oraz wszelkiego rodzaju recenzje i artukuły:
http://escapeplanblog.blogspot.com/