PLAYMINI - Champion Outridersow
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PLAYMINI - Champion Outridersow
Oto moja kandydatura na majową edycję playmini. Jest to champion outridersow imperialnych. Na dzien dzisiejszy jest jeszcze w stanie surowym (jak widac), lecz do konca miesiaca nabierze kolorkow mojej armii stirlandzkiej (zólty-zielony). Niestety podstawki jakiejs wypasnej chyba nie zrobie bo staram sie go szybko (wraz z jego oddzialem) prysnąc na Master Blaster.
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
Całkiem ciekawy fajnie mu w buzke wypali
fajnie wypali ale figurka korsarza jest beznadziejna (ta z 5e)
ja bym co innego przykleil
najlepiej h elfa
ja bym co innego przykleil
najlepiej h elfa
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
Racja, jakas ładniejsza figurka mogłaby robic za cel dla czempiona a skaven to naprawde dobry pomyslja bym co innego przykleil
najlepiej h elfa
Najbardziej mi się podoba ten ogromniasty topór, którego dobrze zbudowany ork by się nie powstydził, trzymany przez wątłego elfika w jednej ręce . Od razu widać że to stara edycja Chociaż miniguny outridersów też kiepskie nie są
A cały duel mi się bardzo podoba - jest dynamiczny i ciekawie zrobiony. Ciekawe co zostanie z tego elfa
A cały duel mi się bardzo podoba - jest dynamiczny i ciekawie zrobiony. Ciekawe co zostanie z tego elfa
No tak, topor jest rozmiarow istnie chaosnickich, ale jak na 5ed model, ten korsarz jest przynajmniej w bardzo dynamicznej pozie (przypomnijcie sobie wszelka plastikowa piechote!). Champion jest natomiast zbudowany z:
- glowy od pistoliersa
- plaszczyka od jakiegos ostrouchego
- nog, tulowia i konia od knighta imperialnego
- rąk od pistoliersow
- glowy od pistoliersa
- plaszczyka od jakiegos ostrouchego
- nog, tulowia i konia od knighta imperialnego
- rąk od pistoliersow
Jakby tam był ten heros HE z mieczem, którego jest pełno na tym forum to bym sie nawet ucieszył, bo już nie mogę patrzeć na jego mordęEsco pisze:(a juz zwlaszcza skavena albo high elfa)
Bardzo fajna konwulsja. Model z V edycji jest bardzo fajny. Czekam na pomalowanego
Nie pamiętam kto : "Jasiu co to jest miscast na 9?"
Jasiuuu: "Twoja stara puszcza się z listonoszem"
Jasiuuu: "Twoja stara puszcza się z listonoszem"
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
He he, po pierwszym strzale raczej nie duzoCiekawe co zostanie z tego elfa
O tak - wlasnie to bylo by najlepsze! Tylko zeby tak zrobic go w momencie strzalu, jak mu czacha sie rozpada na czesci, i ze srodka sie mozg wychlapujeŁosiu pisze:Jakby tam był ten heros HE z mieczem, którego jest pełno na tym forum to bym sie nawet ucieszył, bo już nie mogę patrzeć na jego mordęEsco pisze:(a juz zwlaszcza skavena albo high elfa)
Bardzo fajna konwulsja. Model z V edycji jest bardzo fajny. Czekam na pomalowanego
a mnie sie nie podoba - widac, ze robiony jest na szybko
poza konia pozostawia wiele do zyczenia, czesci jezdzca wygladaja, jakby do siebie srednio pasowaly... moze po pomalowaniu bedzie lepiej wygladal, bo konwersja raczej slaba.
poza konia pozostawia wiele do zyczenia, czesci jezdzca wygladaja, jakby do siebie srednio pasowaly... moze po pomalowaniu bedzie lepiej wygladal, bo konwersja raczej slaba.
"I fart in your general direction"
Ciekawa i prosta konwerta (zwłaszcza podoba mi się że zabija d elfa bo gram HE ). Co prawda będziesz miał przy nie 2 razy więcej roboty bo będziesz musiał pomalować też d elfa (mi by sie nie chciało ).
p.s. Po ch...ja wystawiasz czempiona w outriderach i po ch...ja ich w ogóle wystawiasz, nie lepszy canon lub pistolersi?
p.s. Po ch...ja wystawiasz czempiona w outriderach i po ch...ja ich w ogóle wystawiasz, nie lepszy canon lub pistolersi?
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "
http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related
http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related
to nie jest figurka GW... ta figurka sklada sie z czesci GWEsco pisze:Szaman, czego Ty wymagasz, przeciez to figurka Games WorkshopSzaman pisze:czesci jezdzca wygladaja, jakby do siebie srednio pasowaly...
"I fart in your general direction"
Szaman pisze:to nie jest figurka GW... ta figurka sklada sie z czesci GWEsco pisze:Szaman, czego Ty wymagasz, przeciez to figurka Games WorkshopSzaman pisze:czesci jezdzca wygladaja, jakby do siebie srednio pasowaly...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Cannony biore dwa, i to mi wystarczy, do tego jeszcze GreatSwordsow, bo gdy potanieli to stali sie naprawde oplacalni, oraz lekka kawalerie. Pistoliersami gralem ostatnie dwa lata. Teraz dla odmiany biore outridersow, i musze przyznac ze niezle wymiataja dzieki trzem strzalom, 360 pole widzenia i modlitwom priestowymSito pisze:
a pamietasz li ze ten ich repeater handgun to move or fire jest...?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned