Giantslayer WIP - dodane foty

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
wafi
Ortografailure

Giantslayer WIP - dodane foty

Post autor: wafi »

No to tez wziolem sie za prace.
Zaczolem sobie dlubac Giantslayer'a do swojego odzialu.
Na razie wczesny WIP. Dopiero zaczolem GS nakladac, ale ogulna idee figurki widac.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 1 cze 2007, o 07:17 przez wafi, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

Post autor: Motyl »

Bardzo fajny tylko co on trzyma w prawej ręce?

Awatar użytkownika
wafi
Ortografailure

Jeszcze nic. Nie moge sie na bron zdecydowac :P

Awatar użytkownika
r0m
Chuck Norris

Post autor: r0m »

ta beczka na plecach jest niefajna. reszta spoko

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

faktycznie, ta beczka na plecach to taka malo fajna :D rozumiem ze chopak ludzi sie napic (ja z reszta tez) ale to juz alkocholizm :D rece mu si enei trzesa jak pogramia te giganty? ;)

Awatar użytkownika
Guard
Chuck Norris

Post autor: Guard »

Sam pomysł z beczką może i dobry ale beczka jest jak na krasia za duża. Tak po za tym to zapowiada się fajnie.
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$

Awatar użytkownika
wertyg
Falubaz

Post autor: wertyg »

Ta beczka jest wlasnie fajna, dodaje mu pozytywnej komicznosci. :D

Mi za to sie nie podoba ta kita, nienawidze, jak model ta taka ochydna kitke... ;| Ale wykonaniowo pierwsza klasa!

Ogolnie wyglada dosc groznie. Fajny krasnal.
Solo "Rogaty Szczur"
Beast Herds

Awatar użytkownika
LoGo
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: LoGo »

Spoko figs.
Piwko pewnie od Bugmana :D .
Beczka mogła by być trochę mniejsza.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Bogowie, Wafi, ortografia. Proszę Cię. :roll:
Dzisiejsza lekcja: wziąłem, zacząłem, ortografów dużo walnąłem. Ą, Ę. ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

ja wiem po co ta beczka, on chce sie wysadzić przy gigancie, wsadź mu pochodnię w dłoń i jazdaa

Awatar użytkownika
Phoenix
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Phoenix »

Beczka jest fajna ale jest za duża, wygląda to tak jakbyśna siłe chciał mu cośdaćna plecy a to nie wyglada naturalnie, nie byłoby mu z tym zbyt wygodnie. Zamiast beczki daj mu jakiś ładny rzeźbiony topór dwuręczny.

Awatar użytkownika
Beldrin Durgnisson
Mudżahedin

Post autor: Beldrin Durgnisson »

Co do beczki to naprawde troszke duża :D Fajnie wygląda łeb wilka ale jakos do slayera mi nie bardzo pasuje. Slayerzy nie noszą armora a on wygląda jak wielgachny naramiennik 8) No i kitka.... Lepiej juz bylo ogolic na łyso :P Albo wbic trzy gwoździe i zrobic z niego Snorriego :twisted:
Ale mysle ze jak strzelisz jakis fajny toporek i ładnie pomalujesz to będzie spoko Slayer :D

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

A sama konwersja mi się podoba. Beczka na pewno jest wypełniona prochem i tylko czeka, aż ją właściciel wrzuci w gębę jakiegoś giganta :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
wafi
Ortografailure

Giantslayer jest w stylu moich pozostalych slayerow. Czyli klimat zimowy, plaszcze i futra na plecach. U faberow dwa regimenty stoja. On ma byc do oddzialu z obuchami, tak wiec nie dam mu raczej siekierki do lapy. Co do beczki, to na modelu nie wyglada ona jakos na za duza. Generalnie chcialem zeby w kazdym odziale byla chociaz jedna osoba z beczka, tak mi sie uwidzialo. Chociaz teraz naprawde sie zasanawiac zaczlem, czy mu do jednej reki pochodni nie dac.

Awatar użytkownika
Beldrin Durgnisson
Mudżahedin

Post autor: Beldrin Durgnisson »

Chociaz teraz naprawde sie zasanawiac zaczlem, czy mu do jednej reki pochodni nie dac.
Daj :twisted: Zrobi ładną rozpierduche :D

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

fajny ale jak taki chuderlak nosi tyle piwa i glowe wilka

Awatar użytkownika
wafi
Ortografailure

Etam huderlak. Krasnolud jak mrowka uniesie duzo, a ten poza kawalkiem skory i beczka to za duzo nie dzwiga.
Wogule dzisiaj mialem troche czasu i podlubalem figsa, czekajac na zajecia z kerimem. Mozna powiedziec ze jest na wykonczeniu (pozostalo dokleic bron i zrobic podstawke), jednak z powodu miekkosci materialu nie zdolalem go zabrac i obzdjeciowac. Moze jutro mi sie uda cos z tym ogarnac.
Co do beczki, to na zywo nie wyglada ona tak kolosalnie, w sumie wiekszosc osob co figurke widziala to potwierdzila, tak wiec zostaje :).

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Siasek pisze: rozumiem ze chopak ludzi sie napic (ja z reszta tez) ale to juz alkocholizm
ciekawe kto ci ten alkoHol sprzedaje...

moim zdaniem beczka na plus, tylko musisz jakies pozadne wiazania zrobic :P plaszcz natomiast jest zbyt "szmatowaty"

Awatar użytkownika
wafi
Ortografailure

Mial byc poszarpany i zniszczony. Taka moja wizja. W koncu to slayer, wlyczacy sie wszedzie i szukajacy smierci. Takiemu raczej dosc latwo sie plaszcz poszarpac moze. Na beczke narzucilem futro i wszystko zlapalem wiazaniem (tu podziekowania dla kerima za wskazowki i pomoc). Postaram sie jak najszybciej odebrac figsa z faberow i cyknac zdjecie.

Awatar użytkownika
Ashin
Wałkarz

Post autor: Ashin »

No ja dziś widziałem go na żywca i jest naprawdę spoko, ma klimacik z tym futerkiem :)

ODPOWIEDZ