Euro 2012 - Wybór reprezentacji Rzeczypospolitej Polskiej

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Euro 2012 - Wybór reprezentacji Rzeczypospolitej Polskiej

Post autor: Crusader »

"Nikt nie jest prawdziwym mistrzem dopóki, chociaż raz nie obroni tytułu"
- Sun Tzu

Biorąc inspirację z powyższego powiedzenia dziękujemy za zaufanie, jakim nas obdarzyliście powierzając nam funkcję selekcjonerów reprezentacji Polski. Zapewniamy, że naszym celem jest zdobycie jeszcze większej chwały dla naszej ojczyzny. Nie od dziś wiadomo, że jesteśmy potęgą w dyscyplinie, jaką jest WFB. Po wspaniałym zwycięstwie naszych na pierwszych mistrzostwach nie udało się obronić tytułu i na 5 lat utraciliśmy nasz tron. Teraz na powrót na nim zasiedliśmy i zapewniamy, że wróg będzie musiał przejść po naszych trupach, aby go odebrać. Czas chwały nadchodzi, a na nieśmiertelność trzeba sobie zasłużyć!

Wszyscy generałowie Rzeczpospolitej, którzy czują się gotowi poprowadzić linię obrony Gorzowa Wielkopolskiego powinni zgłosić się do sztabu generalnego wraz z informacją, jaką część naszych sił będą chcieli poprowadzić. Pamiętajcie, że teraz gramy na naszej ziemi więc o lepszą okazję będzie ciężko.

Pod uwagę będziemy brali wiele czynników, oto niektóre kryteria:
- regularność gry na zasady euro oraz uzyskiwane wyniki wybraną armią
- doświadczenie i umiejętność zachowania spokoju przy pechu, dopuszczalne jest przeklinanie, ale chwilowe :twisted:
- elastyczność armii -> ważne, aby dany build miał jak najmniej counter-buildów i żeby, w co najgorszym przypadku paringu umiał remisować/przegrać minorem (są pewne wyjątki)
- zaangażowanie
- styl gry -> reprezentujemy dobre imię naszego narodu, dlatego niemile widziane są różne zagrania kontrowersyjne, oprócz skuteczności liczy się też styl i klasa
- znajomość angielskiego oraz umiejętność szybkiego trzykrotnego powtarzenia słowa "nein "

Pamiętajcie! W tym roku patronem reprezentacji jest Szczurek i Jaszczurek!

Obrazek

We are watching
Karol Młody Pietrowicz
Stanisław Crusader Scheiner

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Crusader pisze:"Nikt nie jest prawdziwym mistrzem dopóki, chociaż raz nie obroni tytułu"
- Sun Tzu
Hahahaha!!!

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Jestem najlepszy w mówieniu Nein! Nein ! NEIN !
8)

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

A nie Paw! Paw! Paw! :mrgreen:
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: może najpierw niech nowego cs wypuszczą na Euro... chyba, że już coś wiecie chłopaki :mrgreen:
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

A własnie, można z tego tematu zrobić jakieś ogłoszenie, albo chociaż przykleić ? , z góry dzięki ;)
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

fota:

ratatuj i scorpion z mortal kombat :mrgreen:
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

CS CSem, ale dobrze, że chłopaki takie ogłoszenie wystosowali.

Wszyscy wiemy jakie jest środowisko battlowe, zaraz pojawiłyby się głosy, że nic nie robią i że na pewno Polska tytułu nie obroni, a tak to przynajmniej wsyzscy mają podane mniej więcej kryteria ich przyszłego wyboru.

To, że nie grasz na zasady na euro to nie znaczy, że nie możesz się daną armią ogrywać, grać regularnie, szlifować zasady i kulturę gry.
Doświadczenie, ogranie i kultura gry są naprawdę wartością samą w sobie.

Dlatego ogłoszenie Szczurka i Jaszczurka :D wydane już teraz uważam za słuszne ;)

Pozdro
Od niedawna Jaszczurek 2 :lol2: :wink:
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Robson
Niszczyciel Światów

Pozdro
Od niedawna Jaszczurek 2
dokładnie, od niedzieli Lizzi nr 1 w Polsce jest ... Kudłaty :mrgreen:
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Klops
Falubaz

Post autor: Klops »

Jak już to Kalafior jest nr 1 bo we Wrocku to on grał Lizakami a Kudłaty statystował i rzucał tylko hity na klopach.
Oby nowe Euro ukazało się jak najszybciej i niech moc będzie z nami.

Robson
Niszczyciel Światów

mylisz się Klopsiku, grałem z chłopami i sami mówili, że Kudłacz gra lizzi :D
RIP

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Bal bla bla

Przeciez wiadomo że Cruss chce jechać na ETC Bestiami, dlatego powiedział że oddaje tą armie w inne ręce - nagle wszyscy zaczeli grać armią Lizz co było widać na ostatnim Masterze :mrgreen:

A Kaleson pojedize scavenami, bo Młody chce być nie grającym Couchem :mrgreen:

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

Post autor: Druchii »

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Robson pisze:mylisz się Klopsiku, grałem z chłopami i sami mówili, że Kudłacz gra lizzi :D
Prawda jest taka, że jeszcze tego nie ustaliliśmy kto czym gra, a ja dałem Kudłatemu prawo wyboru. ;)
Ruchy robiliśmy po równo, ja obsługiwałem magię i organki i thundów, a Kudłacz klopy i armaty, salki na pół ;)

Tak czy inaczej, to czym ktoś wygrał parówkę na 1600 punktów na ladnych kilka miesiecy przed ETC dużego wpływu na wybór składu mieć nie będzie.
Ważniejsze jest tutaj ogrywanie się daną armią.
Dla mnie z kolei, 12 turniejów dochem na razie wystarczy, i do czasu wydania Euro faqu chcę sobie popróbować inne armie, co daje dodatkowe ogranie walcząc potem przeciwko nim ;) Jeżeli wiem jak skutecznie wystawić salki, to potem będę wiedział jak skutecznie takie wystawienie zablokowac itd ;)

A spora liczba graczy grała lizakami, bo po prostu pasuja na ten format i tyle ;)

Wątpliwości co do tego, kto najlepiej gra lizakami w Polsce ja jednak nie mam. Podobnie jest ze szczurami, ale Młodemu po prostu się nie chce, a to inna sprawa ;) ;)
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Lepiej niech mu sie zachce. Parszywy leniuch.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Dziękuje, dziękuje, Z graniem Skavami czekam do nowego compa, teraz nic mi to nie da ;), chyba że uber taktyczne wystawianie 10 elektrykow i 2 abominacji uważacie za wymagające kunsztu stratega :)
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

A reprezentacja będzie miała orzełka na piersi czy logo pzpn? Może zrobimy logo listy ligowej z tej okazji :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Lazur pisze:A reprezentacja będzie miała orzełka na piersi czy logo pzpn? Może zrobimy logo listy ligowej z tej okazji :D

+1

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A czy ktoś umiejący angielski oraz podstawy niemieckiego, grający całkiem kulturalnie i nic poza tym ma u Was szanse :?: :wink:

Rozumiem, że potem będą zgrupowania i filmiki motywujące, a'la Engel :mrgreen:
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Nein, nein, NEIN najszybciej i najlepiej mówić umiem JA...ja ja..jaaaa (jak ktoś ma wątpliwości to patrz w lewo na avatar ;-)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

ODPOWIEDZ