Lubię sobie czasem kliknąć z ciekawości (lub w celu weryfikacji

Daję pod namysł i dyskusję, jakby był pozytywny feedback to proszę o stosowny wpis do regulaminu.
Z góry dziękuję,
Wasz Koordynator

Moderator: swieta_barbara
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Tych turniejow nie jest az tak duzo, zeby argumentem przeciw oglaszaniu na BP, bylo zasmiecanie. Metoda najprostsza i najszybsza do zweryfikowania.KrzysiekW pisze:Tak sobie jak co tydzień klikam i klikam aktualkę i naszła mnie taka refleksja.
Lubię sobie czasem kliknąć z ciekawości (lub w celu weryfikacji) link na stronie ligowej prowadzący do tematu z turniejem. I czasem okazuje się, ze link prowadzi donikąd, a na BP czy znanych mi lokalnych forach tematu o turnieju nie ma. Niby nic, ale konieczność podawania tego mogłaby nieco utrudnić tworzenie widmowych turniejów. Owszem, mogę pisać PMki z pytaniami do uczestników, ale ten etap wolałbym przerabiać już po stwierdzeniu jakichś nieprawidłowości we własnym zakresie, np. właśnie w temacie turnieju.
Daję pod namysł i dyskusję, jakby był pozytywny feedback to proszę o stosowny wpis do regulaminu.
Z góry dziękuję,
Wasz Koordynator
Uskutecznione, z godzinę temu.Rince pisze:Btw, Krzysiek, wez no tam uskutecznij to cotygodniowe klikniecie
Jest jakis delay na stronce ligowej?KrzysiekW pisze:Mnie by satysfakcjonowało jakiekolwiek rozwiązanie dające wgląd w temat turnieju - czy to ogólnodostępne forum lokalne, czy BP.
Dmitrij też poruszył w sumie ciekawy temat - zamknięte turnieje, a wyniki w lidze. Fajny sposób na podbicie pozycji "swoich" o kilka miejsc.
Uskutecznione, z godzinę temu.Rince pisze:Btw, Krzysiek, wez no tam uskutecznij to cotygodniowe klikniecie![]()
Najpierw zrobiłem aktualkę, a dopiero potem wlazłem na forum wylewać żale. Porządek i hierarchia zadań muszą być!
To akurat mały problem, bo wystarczy że choćby po zgłoszeniu jakiś gracz podeśle mi linka. Doklejam do ogłoszenia i gotowe.Część turniejów organizuję sklepy, a nie gracze, a takiego gościa nawet nie obchodzi czy turniej będzie zgłoszony do ligi; dodanie wymogu wrzucenia linka na BP, który to jest dla takiego organizatora zbędny i problematyczny jest tylko potencjalną stratą dla graczy jeżeli turniej miałby być niezaliczony z powodu niespełnienia takiego wymogu. True story z Poznania.
Odpowiedź dałem w "moim" temacie.Rince pisze:Jest jakis delay na stronce ligowej?
Myślę że akurat w tej kwestii punkt 2.2 regulaminu jest jasny i jeśli coś jest nie tak to jest to błąd ludzki a nie niedopatrzenie regulaminu.Jankiel pisze: - nie wymienia się brakującymi turniejami, ani nie łączy lokali z kilku klubów, żeby uskładało się choć na jeden głos
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Ktoś te wyniki zbiera, wysyła do ligi, a wcześniej zgłasza turniej. Może równie dobrze założyć temat o turnieju, z punktami, adresem, terminarzem, wejściówką. Choćby w szczątkowej formie.Część turniejów organizuję sklepy, a nie gracze, a takiego gościa nawet nie obchodzi czy turniej będzie zgłoszony do ligi; dodanie wymogu wrzucenia linka na BP, który to jest dla takiego organizatora zbędny i problematyczny jest tylko potencjalną stratą dla graczy jeżeli turniej miałby być niezaliczony z powodu niespełnienia takiego wymogu. True story z Poznania.
Imo bez sensu z wyżej podanych powodów. Dla dużej części graczy BP nie jest podstawowym forum o wfb. Po co Poznaniacy czy my mamy wrzucać info na BP, skoro wszyscy potencjalnie zainteresowani korzystają z lokalnego forum? A spora część z nich nawet na BP nie wchodzi? Wystarczy, jak na stronie ligi jest link do regulaminu.Tych turniejow nie jest az tak duzo, zeby argumentem przeciw oglaszaniu na BP, bylo zasmiecanie. Metoda najprostsza i najszybsza do zweryfikowania.
Nie no ja trzymam, trzymam. Do ślubu!!!Thain pisze:Jeszcze nie wyprzedziłeś kalafiorka, więc po co te nerwy.Rince pisze:Jest jakis delay na stronce ligowej?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.