Urodziny Cosma
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Urodziny Cosma
Czesc buraki :P
Chcialem napisac PMki do znajomych ktorym mogloby sie chciec przyjechac, ale zesralbym sie chyba przy przegladaniu calej listy uzytkownikow ;P Stad temat. Przepraszam za zasmiecaniej w pewnym sensie, ale to Ploty i Mloty, wiec jakos moze przezyjecie ;P
Otoz - jak sie co bystrzejsi mogli sie domyslic z tematu ;) - mialem niedawno urodziny i bede organizowal impreze z tej okazji po powrocie z Maroko. Impreze planuje ordynarna - jak ja - bez polotu i finezji. Walenie do ryja na rozgrzewke + wypad na rockoteke. To zaproszenie glownie do znajomych ze Slaska, ale jesli ktos z dalszych terenow mialby ochote wpasc, to zapraszam serdecznie, bedzie mi bardzo milo. Takze akademiki, podbeskidzie i reszta choloty ;* rezerwowac sobie czas na 17go grudnia w Zabrzu/Gliwicach. Jesli ktos sie zdecyduje a bedzie mial pytania, to 504333988. Tylko smsy, bo za minute polaczenia na tym zadupiu place 20zl ;P
Chcialem napisac PMki do znajomych ktorym mogloby sie chciec przyjechac, ale zesralbym sie chyba przy przegladaniu calej listy uzytkownikow ;P Stad temat. Przepraszam za zasmiecaniej w pewnym sensie, ale to Ploty i Mloty, wiec jakos moze przezyjecie ;P
Otoz - jak sie co bystrzejsi mogli sie domyslic z tematu ;) - mialem niedawno urodziny i bede organizowal impreze z tej okazji po powrocie z Maroko. Impreze planuje ordynarna - jak ja - bez polotu i finezji. Walenie do ryja na rozgrzewke + wypad na rockoteke. To zaproszenie glownie do znajomych ze Slaska, ale jesli ktos z dalszych terenow mialby ochote wpasc, to zapraszam serdecznie, bedzie mi bardzo milo. Takze akademiki, podbeskidzie i reszta choloty ;* rezerwowac sobie czas na 17go grudnia w Zabrzu/Gliwicach. Jesli ktos sie zdecyduje a bedzie mial pytania, to 504333988. Tylko smsy, bo za minute polaczenia na tym zadupiu place 20zl ;P
Battle na trzezwo bylby nudny...
o, to widze ze dla odmiany zamiast spedzac piatkowy wieczor na intelektualnej masturbacji i programowaniu, bede mial okazje w elitarnym gronie zajebac sie jak zwierze. coz za mila odmiana, rzecz jasna postaram sie wpasc!
Paczus, mozesz sie masturbowac ile wlezie. 17ty to sobota ;>
Qc, oczywistka. Solo przyjezdza, wiec jakos sie tam ogarnijcie z transportem.
Re Rilam: Boje sie ze przy -5oC laski by mnie zajebaly za wrzucenie do basenu ;P a boje sie ze bysmy sie nie powstrzymali od tego ;)
Qc, oczywistka. Solo przyjezdza, wiec jakos sie tam ogarnijcie z transportem.
Re Rilam: Boje sie ze przy -5oC laski by mnie zajebaly za wrzucenie do basenu ;P a boje sie ze bysmy sie nie powstrzymali od tego ;)
Trochę mnie kusi, aby wpaść Szkoda, że to tylko 12h w pociąguCosmo pisze:Czesc buraki
Otoz - jak sie co bystrzejsi mogli sie domyslic z tematu - mialem niedawno urodziny i bede organizowal impreze z tej okazji po powrocie z Maroko. Impreze planuje ordynarna - jak ja - bez polotu i finezji. Walenie do ryja na rozgrzewke + wypad na rockoteke. To zaproszenie glownie do znajomych ze Slaska, ale jesli ktos z dalszych terenow mialby ochote wpasc, to zapraszam serdecznie, bedzie mi bardzo milo. Takze akademiki, podbeskidzie i reszta choloty ;* rezerwowac sobie czas na 17go grudnia w Zabrzu/Gliwicach. Jesli ktos sie zdecyduje a bedzie mial pytania, to 504333988. Tylko smsy, bo za minute polaczenia na tym zadupiu place 20zl ;P
Z drugiej strony kamienicy, klimaty muzyczne podobne, tylko że nieco większy i nieco bardziej "ekskluzywny"KrzysiekW pisze:Ja stary* jestem, pamiętam tyko rockoteki w Jazz Klubie koło Placu (nomen omen) Inwalidów.Andrzej pisze:Albo w roce
O jakiej lokalizacji are we talking about?
*yep, 34 lata niecały tydzień temu...
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Pierdolimy Rocka, bedzie powrot do korzeni.
Tak Krzysiu, Ten Jazz :) Zapraszam jesli Basia Cie wypusci ;)
No zawalilem troche z tymi Mackami rzeczywiscie, ale to ostatni i jedyny temin w tym roku jaki mam do wyboru :/ I zadnych spoconych dupeczek do Lodzi ;P Mam tam dziewuche, wykastrowalaby mnie ;P
Michal, mozemy zrobic telekonferencje na Skype jesli nie wybierasz sie na Macki ;-)
Tak Krzysiu, Ten Jazz :) Zapraszam jesli Basia Cie wypusci ;)
No zawalilem troche z tymi Mackami rzeczywiscie, ale to ostatni i jedyny temin w tym roku jaki mam do wyboru :/ I zadnych spoconych dupeczek do Lodzi ;P Mam tam dziewuche, wykastrowalaby mnie ;P
Michal, mozemy zrobic telekonferencje na Skype jesli nie wybierasz sie na Macki ;-)
Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żalCosmo pisze: