Krasnoludy z Battle for Skull Pass
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Krasnoludy z Battle for Skull Pass
Ostatnio odkupiłem od kolegi krasnoludy z zestawu Battle for Skull Pass. I tu pojawia się moje pytanie czy są to figurki jednoczęściowe(zawsze mi się wydawało że figurki były sklejane z paru części. Jeśli jestem w błędzie to mnie o tym powiadomcie
)? Dzisiaj tak popatrzyłem na te krasie i stwierdziłem, że dobrze by było żeby chociaż różnie trzymały te topory itp. a nie tak w jednej linii wszystko.Jeśli są to figurki jednoczęściowe to jak wygląda sporawa z konwersjami?

To są figsy jednocześciowe jedynie Than składa się z 2 cześci
"Poproście ich,żeby się nieco uciszyli.Snorri ma małego kaca,-powiedział Snorri.
W:29\D:4\L16
Tomb Kings
W:1\D:0\L:0
galeria moich Krasi: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=33906
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
W:29\D:4\L16
Tomb Kings
W:1\D:0\L:0
galeria moich Krasi: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=33906
konwersje? możesz im obciąć rogi. przekręcić dłon z toporem w inna stronę lub wyrzeźbić coś na tarczy innego ;] Jeśli masz GS to możesz z nich chaos dwarfy zrobić co bardzo dużo osób robi właśnie z nich.
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
Generalnie to sa jedne z gorszych figurek jakie GW wypuscilo... ja pomalowalem 25 tych wojownikow. W klocku 40tu wojo (ktory dopiero koncze), jako tako wtapiaja sie w otoczenie... Generalnie nadaja sie do gry, ale cudow sie po nich nie nalezy spodziewac, nawet po pomalowaniu. Do konwertowania sie moim zdaniem slabo nadaja... Male zmiany przy broni mozna by porobic, niewiele ponadto. Ja roznice wprowadzam podstawkami i kolorami brod
Aha... mala podpowiedz, dobrze sobie robic przerwy w malowaniu skull passowcow robiac inne rzeczy. Typu tereny, czy malowanie czegos zupelnie innego. BO malowanie tego ataku klonow moze sie na prawde znudzic

Aha... mala podpowiedz, dobrze sobie robic przerwy w malowaniu skull passowcow robiac inne rzeczy. Typu tereny, czy malowanie czegos zupelnie innego. BO malowanie tego ataku klonow moze sie na prawde znudzic

"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
ja niedługo będę malować regiment 40 clansmanów plastik z końca 4 edycji którzy są identyczni, są tylko 2 modele głów więc nic mi nie mów o klonach bo się zniechęcę
:P

"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
malowanie terenów jest świetną odskocznią od malowania micro. Też bym to polecił gdyby nie kolega wcześniej. Skull passowi thundzi nadają się jeszcze idealnie na konwersję w kuszników, obcinasz kawałek lufy i brodę lekko przy rękojeści i idealnie wchodzi bits z kuszą i strzałą na to. Do tego na plecy topór oraz jakieś sakiewki i są nawet przyzwoici kuszole.
sam tak zrobiłem z jednym ale tylko w ramach próby.crovaxus pisze:malowanie terenów jest świetną odskocznią od malowania micro. Też bym to polecił gdyby nie kolega wcześniej. Skull passowi thundzi nadają się jeszcze idealnie na konwersję w kuszników, obcinasz kawałek lufy i brodę lekko przy rękojeści i idealnie wchodzi bits z kuszą i strzałą na to. Do tego na plecy topór oraz jakieś sakiewki i są nawet przyzwoici kuszole.
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
Hmmm... interesujacy pomysl. Musze rozwazyc. CO prawda drugi oddzial kuszoli (10 mam pomalowanych) jest daleeeeko w moim terminarzu, ale coz... troche czasu na mala konwersje moze sie znajdziecrovaxus pisze: (...) Skull passowi thundzi nadają się jeszcze idealnie na konwersję w kuszników, obcinasz kawałek lufy i brodę lekko przy rękojeści i idealnie wchodzi bits z kuszą i strzałą na to. (...)

"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
będę jutro na turnieju w Olsztynie gdzie koleś ma właśnie zajebiscie pomalowanych kilka sztuk takich. Zrobię fotki jak to wygląda i wrzucę.