Battlowe życzenia na 2012 rok
Battlowe życzenia na 2012 rok
Jeszcze dwa dni i zaczynamy z czystym kontem rok 2012. 2011 był przełomowy dla battla - okazało się, że młotek jest dopieszczany przez wydawcę, prawie co miesiąc wychodzi coś nowego. Więc teraz, na przełomie lat możemy sobie pozwolić na chwilkę myślenia życzeniowego. Czego byście życzyli sobie i battlowemu hobby w nowym roku?
Ja życzyłbym sobie przede wszystkim większej ilości wolnego czasu - żeby wreszcie pomalować wszystkie pozaczynane modele i móc nimi częściej grać.
Choć to mało realne, fajnie by było, gdyby GW ogłaszał, co wyda np w przeciągu najbliższego półtora roku.
Samemu zaś hobby życzę jeszcze większej popularności, która przełożyłaby się na zwiększenie liczby miejsc, gdzie można zagrać.
poza tym jestem ogólnie zadowolony z tego, jak ma się obecnie warhammer.
Ja życzyłbym sobie przede wszystkim większej ilości wolnego czasu - żeby wreszcie pomalować wszystkie pozaczynane modele i móc nimi częściej grać.
Choć to mało realne, fajnie by było, gdyby GW ogłaszał, co wyda np w przeciągu najbliższego półtora roku.
Samemu zaś hobby życzę jeszcze większej popularności, która przełożyłaby się na zwiększenie liczby miejsc, gdzie można zagrać.
poza tym jestem ogólnie zadowolony z tego, jak ma się obecnie warhammer.
+1, w drugiej połowie roku czas gdzieś mi uciekł, że coś strasznego.gervaz pisze: Ja życzyłbym sobie przede wszystkim większej ilości wolnego czasu - żeby wreszcie pomalować wszystkie pozaczynane modele i móc nimi częściej grać.
To byłoby bardzo fajne ze strony GW, ale chyba nie ma się co spodziewać takiego ogłaszaniaChoć to mało realne, fajnie by było, gdyby GW ogłaszał, co wyda np w przeciągu najbliższego półtora roku.

Ja sobie i innym graczom HE życzę nowego podręcznika

Wisła Kraków.
Wątpię żeby GW ogłaszało z dużym wyprzedzeniem co wyda. Przy obecnej polityce: 1. kupujesz modele, 2. BOOM wychodzi coś nowego kupujesz modele mimo że nie planowałeś.
Fajnie jak by nowo wydawane AB nie były oderwane od poprzednio wydanych oraz RB i nie rozwalały przez to systemu i nie psuły innym krwi.
Fajnie jak by nowo wydawane AB nie były oderwane od poprzednio wydanych oraz RB i nie rozwalały przez to systemu i nie psuły innym krwi.
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Tak ci spieszno do rozstania z BoS, BoH, AoC i innymi fajnymi przedmiotami?Sevi pisze:Ja sobie i innym graczom HE życzę nowego podręcznikaIm szybciej tym lepiej.

Ja życzę motywacji do malowania tym co mają z tym problemy np. mi.
I żeby było mniej malkontentów, flejmów na forum i spin na turniejach.
I żeby było mniej malkontentów, flejmów na forum i spin na turniejach.
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą.
Szczur22 pisze:Żeby zepsuły im się wszystkie maszyny do Failcastu i musieli wrócić do metali
Amen człowieku! Robiłem wczoraj dżabberslythe'a - i mało mnie krew nie zalała. Części modelu mega trudno dopasowac do siebie, a kiedy już to zrobie (nie obedzie sie bez greenstuffu, pinów - i ucinania kończyn w celu zmiany ich ułożenia), to będzę musial uzupełniać ubytki fabryczne (dziury w powierzchni figurki).
Ale zamiast metalu wolałbym więcej plastików - tym bardziej, że dreadfleet udowodnił, jak wysokiej jakości mogą być plastikowe figurki.
Myślę że akurat BoS i BoH zostawiąBestialski_Brokuł pisze:Tak ci spieszno do rozstania z BoS, BoH, AoC i innymi fajnymi przedmiotami?Sevi pisze:Ja sobie i innym graczom HE życzę nowego podręcznikaIm szybciej tym lepiej.

Wisła Kraków.
Ja życzę nam batllowcom spadku kursu funta na poziomie 1:1 do złotówki
Po co tyle kasy wydawać na figurki
Następnie muszę przychylić się do życzeń powyżej nt. jawnych planów wydawniczych GW, więcej czasu na battla oraz dla wszystkich WE uniwersalnego AB byśmy nie musieli "żebrać" o dodatkowe punkty by mieć szanse z innymi armiami.
Na koniec Wszystkim battlowcom Udanego Sylwestra i do zobaczenia na turniejach w 2012 !!!

Następnie muszę przychylić się do życzeń powyżej nt. jawnych planów wydawniczych GW, więcej czasu na battla oraz dla wszystkich WE uniwersalnego AB byśmy nie musieli "żebrać" o dodatkowe punkty by mieć szanse z innymi armiami.
Na koniec Wszystkim battlowcom Udanego Sylwestra i do zobaczenia na turniejach w 2012 !!!

Ja mam nadzieję że szybko wyjdzie nowy AB do WoCh (w ogóle żeby jak najszybciej wydali AB wszystkich armii) i chciałbym żeby zachowali się w nim wszyscy Specjal Bohaterowie oraz żeby ten cholerny Failcast (jeśli już ma być) uzyskał odpowiedni poziom wykonania adekwatny do swojej ceny. Również życzę wszystkim spadku kursu funta żebyśmy mogli taniej kupować figsy
... i przede wszystkim życzę wszystkim ZRZĘDOM i MALKONTENTOM mniej "krytykanctwa" I narzekania na wszystko co nowe w WFB

... i przede wszystkim życzę wszystkim ZRZĘDOM i MALKONTENTOM mniej "krytykanctwa" I narzekania na wszystko co nowe w WFB

Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Dobry kurs funta byłby miły.
Ja sobie życzę żeby GW nie zeszło z obranej drogi i trzymało równy poziom nowych army booków - żeby nie wybijały się ponad Beastmen, Orcs&Goblins, Tomb Kings i Ogre Kingdoms.
Ja sobie życzę żeby GW nie zeszło z obranej drogi i trzymało równy poziom nowych army booków - żeby nie wybijały się ponad Beastmen, Orcs&Goblins, Tomb Kings i Ogre Kingdoms.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Żeby nie zaczęli zginać AB od nowego roku, żeby finecast był mniej dziurawy, żeby szybko wydali resztę armybooków, żeby były pieniądze i czas na figurki i wiele, wiele innych
.

kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Wszystkiego najlepszego dla każdego z was
Żeby granie dawało jak najwięcej przyjemności i jak najmniej powodów do kłótni
Żeby odpowiednio zbalansowali wampiry, krasie i imperium. Żeby WE i bretka doczekały się 8ed podręczników. Żeby następny rok był jeszcze lepszy od poprzedniego 

Czasu na malowanie i wygranych bitew ! Czego wiecej trzeba do udanego roku 

życzę wszystkim szczęśliwego 2012 roku. Byśmy mieli robotę, chętne kobiety, auta się nie psuły, a bitwy wygrywali. Poza tym życzę naszej reprezentacji (wszystkim w sumie) by cisnęły przeciwników, a w szczególności w WFB 
Pozdro za godzinę lecę na zabawę

Pozdro za godzinę lecę na zabawę