gamezone i wtopa że hej
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
gamezone i wtopa że hej
Gamezone robi piękne figurki i od dawna przymierzałem się do czarodziejki na pegazie.
IMO najlepsze cycki w grze
http://gamezoneminiatures.de/catalog/pr ... mage/6671/
do tej pory odstraszały mnie koszty przesyłki bo z niemiec koszą za przesyłkę do polski równowartość modelu.
Ale od czego mamy ebay, znalazłem typa w UK który ma fajne ceny na nowe modele Gamezona, a za przesyłkę bierze tylko 1,5 funta. Poczekałem 3 tyg i dziś "cycki na pegazie" dojechały.
No i lipa, w oryginalnie zapakowanym pudełku mam 2x lewykorpus pegaza i 0xprawej strony pegaza,
czy kolesie z Gamezona nie mają kontroli jakości przy pakowaniu ?
NIECH TO SZLAG !
IMO najlepsze cycki w grze
http://gamezoneminiatures.de/catalog/pr ... mage/6671/
do tej pory odstraszały mnie koszty przesyłki bo z niemiec koszą za przesyłkę do polski równowartość modelu.
Ale od czego mamy ebay, znalazłem typa w UK który ma fajne ceny na nowe modele Gamezona, a za przesyłkę bierze tylko 1,5 funta. Poczekałem 3 tyg i dziś "cycki na pegazie" dojechały.
No i lipa, w oryginalnie zapakowanym pudełku mam 2x lewykorpus pegaza i 0xprawej strony pegaza,
czy kolesie z Gamezona nie mają kontroli jakości przy pakowaniu ?
NIECH TO SZLAG !
Raz przyszli mi całkiem stopieni bretońscy łucznicy.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Ja mam ok 70 modeli z GZ i wszystko było z nimi OK.
Po prostu miałeś pecha i trafiłeś babola - w takiej sytuacji trzeba zgłosić reklamację, powinni Ci wymienić zepsute modele.
Po prostu miałeś pecha i trafiłeś babola - w takiej sytuacji trzeba zgłosić reklamację, powinni Ci wymienić zepsute modele.
http://cytadela.pl/cgibin/shop?show=gz0 ... d=10439b1e
Poczekaj trochę to może uzupełnią braki.
Poczekaj trochę to może uzupełnią braki.
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Oni te braki mają od dawna i cały czas sukcesywnie się powiększają. Moim zdaniem to resztki zapasów, które raczej nie będą uzupełniane. Żeby nie być gołosłownym- 2 lata temu chciałem kupić maga z GZ- do dzisiaj go nie mają
No właśnie z tym może być problem, od jakiegoś sprzedawcy usłyszałem, że wyprzedawane są zapasy magazynowe, a jeśli czegoś zabraknie to trzeba zgłaszać się do GZ i oni odleją odpowiednią ilość i prześlą do sklepu.Kołata pisze: Tak czy inaczej rozumiem, że GZ nadal funkcjonuje i produkuje figurki?
Nie wie ile w tym prawdy, ale już coraz ciężej dostać figsy GZ.
Ja ostatnie zaopatrzenie z ich figsy robiłem na wyprzedaży z Monolith Icon (i to przez allegro a nie przez sklep).
Ja z kolei słyszałem od sprzedawcy, że GZ już splajtował... to było równo rok temu i teraz na ebay, w sklepach internetowych itp.l chodzą końcówki serii. Nie wiem na ile to prawda. Może tak plajtują od roku i nie mogą splajtować?
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
LoudLord, to co pisze Daw to i ja słyszałem właśnie w Parowoziku od sprzedawcy-właściciela; mają problem, bo trochę tego wzięli i jeszcze zostały jakieś pojedyncze sztuki/blistry