No granica wiekowa też mi zbytnio nie pasuje (łapię się na styk), ale nie nie sądzę aby wszyscy tam totalnie zieloni byli (nie obrażając orków, goblinów i innych green skinów ) A zancie może jakieś obozy z granocą wiekową ok 15-20lat?
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
Ja jeżdżę 2 lata na obozy z Kompasem. Sprawdź tu http://www.kompas.pl/lop/lop.php?action=oboz&id=67. Ludzie są spoko, pograć tez można, a poza tym jest sporo innych zajęć. Ciężko sie nudzić z nimi. Co roku jest jakaś nowa kampania wymyślona przez kadrę. Sama kadra jest zajebista. Przez te 2 lata miałem tego samego "opiekuna". Naprawdę spoko koleś. A no i nie opieramy sie tylko na WFB. Uczyliśmy sie 40k, mordheima, mech warriora, LOTRa(malo komu sie spodobało). Może w tym roku będzie hordes i warmaszyna... Co do przedzialu wiekowego... różnie to bywa:P Mieliśmy ostatnio 18stke kolegi na obozie. Najmłodszy jaki był miał 10 lat. Poza tym zwykle z nami w jednym ośrodku był jeszcze RPG, Konny i Taneczny
Nie pamiętam kto : "Jasiu co to jest miscast na 9?"
Jasiuuu: "Twoja stara puszcza się z listonoszem"
Cześć, dawno nie odwiedzałem forum ale cóż począć - szkoła i te sprawy. Jednak zbliżają sie długo upragnione wakacje.
Buszując w internecie napotkałem dość ciekawą ofertę obozów RPG.
Mój kłopot polega na tym, że biuro podróży jakie to organizuje jest mi nie znane. A nie jestem w stanie zaryzykować 1450zł by sprawdzić czy obozy faktycznie się odbywają.
Oto strona http://www.rpg.btorion.pl
Czy ktoś może wyjeżdżał z biurem podróży bt orion? Czy jest to firma zaufana?
Będę wdzięczny za każdą odpowiedź i pomoc
Kiedyś chciałem pojechać na taki obóz ale doszedłem do wniosku że niczego bym sie nie nauczył.A tak wogóle to na takich obozach nie ma pewnie dziewczyn więc same nudy.Za 2 lata mam zamiar zostać tam opiekunem i szkolić PG
spedzenie 2tyg z przedszkolem, moze zastapic wlasciwie 2tyg z kobieta. wystarczy tylko miec odpowiednie preferencje.. : P
A skoro ktos pyta 'po co dziewczyna'. To takie niesmiale wnioski same sie nasuwaja (;
Truepunk już wiem czemu na maturze tak wymagają od zdających czytania ze zrozumieniem! Pisałem o Duku, rozumiesz? O DUKU! Do Duka nie do ogółu, więc daj już spokój i idź lepiej spotkać się z dziewczyną a nie gnijesz na forum cały dzień
Moja ambicja na mature z polskiego, to 30% z podstawy - jako ze w naszym kraju od inzynierow wymagaja znajomosci angielskiego a nie polskiego, to mysle ze nawet strzelajac na oslep te 30% zdobede..
Dastor: wyluzuj, toc nic az tak stanowczo nie sugerowalem ; )
PS. A ze mi na ambicje weszliscie, to sie pochwale ze mam na swoim koncie wspoludzial w wydanym z dwa lata temu zbiorze opowiadan. O. (; Wschodzaca gwiazda polskiej fantastyki jestem, a nie, na analfabeto wtornego mnie kreujecie!