Fabryka Słów będzie wydawać książki z Black Library

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wru
Chuck Norris

Fabryka Słów będzie wydawać książki z Black Library

Post autor: wru »

Tak jak w temacie, a na początek same 40k, Herezja Horusa :twisted:Duchy Gaunta. Może potem zaczną coś wydawać z Warhammera Fantasy.

http://fabrykaslow.com.pl/aktualnosci.p ... 4#searchkk
Come crawling faster, obey your Master...

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Jakby zaczęli wydawać książki ze świata WFB to by byla świetna wiadomość [-o< . Strasznie mnie zasmucilo jak zaprzestano wydawać książki z BL po Polsku, szczególnie że na horyzoncie byly trylogie Nagasha i Malusa :(
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

szczególnie że na horyzoncie byly trylogie Nagasha i Malusa
Po zawodzie jaki miałem po przeczytaniu pierwszego tomu o Sigmarze, mam nadzieję, że lepiej są napisane.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Fajno , że zaczęli Horus Heresy ale i tak czekam aż ktoś przetłumaczy Zombieslayera xD jakoś po angielskiemu czytać nie chcę , jakby inny humor tam był :D

ODPOWIEDZ