PlayMini Wrdancer Champion
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PlayMini Wrdancer Champion
witam ponownie.
Doszedlem do wniosku ze trzeba ruszyc z tym malowaniem i pokazywaniem figsow bo jeszcze Kolata wygra z braku przeciwnikow
Czempion Tancerzy Wojny skonczony.
co o nim sadzicie?
co uwazasz bless?
kiedy pokazesz swojego zeby moj sie za bardzo samotny nie czul?
zdjecia robine komura wiec wiem ze nie powalaja... jednak mam nadzieje ze widac wystarczajaco dobrze...no chyba ze komus by sie chcialo i przez jakis filtr delikatnie przepuscic i te jasnosc za duza zneutralizowac bylbym wdzieczny... bo tutaj nic takiego nie mam...
pozdrovy
bigpasiak
Doszedlem do wniosku ze trzeba ruszyc z tym malowaniem i pokazywaniem figsow bo jeszcze Kolata wygra z braku przeciwnikow
Czempion Tancerzy Wojny skonczony.
co o nim sadzicie?
co uwazasz bless?
kiedy pokazesz swojego zeby moj sie za bardzo samotny nie czul?
zdjecia robine komura wiec wiem ze nie powalaja... jednak mam nadzieje ze widac wystarczajaco dobrze...no chyba ze komus by sie chcialo i przez jakis filtr delikatnie przepuscic i te jasnosc za duza zneutralizowac bylbym wdzieczny... bo tutaj nic takiego nie mam...
pozdrovy
bigpasiak
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Po raz kolejny łałałiła, zajebista podstawka i pomalowanie. Wyobrażam sobie cały oddział podobnie zrobiony
p.s. Coś te miecze wardencera niedokładnie zrobione, albo mi się tak zdaje...
p.s. Coś te miecze wardencera niedokładnie zrobione, albo mi się tak zdaje...
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "
http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related
http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related
LOL!bo jeszcze Kolata wygra z braku przeciwnikow
Na razie nie jest tak źle, bo w najgorszym wypadku będę w Top2
A co do figurki to bardzo podoba mi się model. Jest świetny.
Jeśli chodzi o malowanie, to również jest super. Szczególnie podobają mi się ciuchy, włosy i skóra. Słabiej (oby tylko na zdjęciu ) wypadły oczy i zwłaszcza miecze.
W każdym razie całość prezentuje się bardzo fajnie
Toc to tancerz wojny... no chyba fluf czytujesz i wiesz ze farbuja sobie wlosy i "stawiaja" je na sztorc... przynajmniej w 5 edycyjnym tak bylo i tym sie kieruje... zrobilem 10 i kazdy ma inny kolor wlosow... przy 7 pomysly sie wyczerpuja...
i pozatym do We nie pasuja zielone wlosy??? to qrna gdzie pasuja???
kwestia zdjecia...
napisze jeszcze raz...
robione komurka... nie wymagajcie cudow...
i pozatym do We nie pasuja zielone wlosy??? to qrna gdzie pasuja???
kwestia zdjecia...
napisze jeszcze raz...
robione komurka... nie wymagajcie cudow...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
a niby czemu? skad wiesz gdzie przyszlo mu walczyc? glaz ze zrujnowanej twierdzy moze byc? moze. jak pewnie wiadomo czytajacym fluf jeden zamek Athel Loren "pochlonelo"...
next please
next please
Abandoned
Abandoned
Kamień jest o tyle fajnie ociosany, że - jak to w armii Pasiaka - pozwoli ładnie ustawić typów obok siebie.
Ogólnie to bardzo fajna praca, dokładnie zgodnie z duchem PMoTM: bez jakiegoś przekombinowywania, po prostu fajnie i ciekawie zrobiona figurka do własnej armii.
No i to chyba pierwsza skończona praca, ajt?
Ogólnie to bardzo fajna praca, dokładnie zgodnie z duchem PMoTM: bez jakiegoś przekombinowywania, po prostu fajnie i ciekawie zrobiona figurka do własnej armii.
No i to chyba pierwsza skończona praca, ajt?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
LOL.... Super figs, ładna podstawka i bardzo ładnie pomalowany. Szkielet tez całkiem fajny. Jedynie miecze troszke mi nie pasują ale moze tylko tak widac na zdjęciu. Oj, nie tak łatwo bedzie coś moim marnym krasnoludkiem zwojowac
heh... w driadach troszke odszedlem od tej koncepcji... jednak masz racje. taki byl zamysl
ps. praca druga. Kolata byl pierwszy
ps. praca druga. Kolata byl pierwszy
Abandoned
Abandoned
gdzie? w lesie...chyba, ze nie masz jednego je... nieciekawego lasku welfickiego...bigpasiak pisze:a niby czemu? skad wiesz gdzie przyszlo mu walczyc?
nie podoba mi sie glaz (nie lubie herosow i championow na podwyzszeniach by je armaty lepiej widzialy) i miecz szkieleta. wyglada bardzo niepraktycznie
on nie bije khemrity... tylko ramie jest od niego... no co bandaza nie moze miec szkielet zeby byl VC???
gdzie? w lesie...chyba, ze nie masz jednego je... nieciekawego lasku welfickiego...
a tej sekwencji nie rozumiem...
gdzie? w lesie...chyba, ze nie masz jednego je... nieciekawego lasku welfickiego...
a tej sekwencji nie rozumiem...
Abandoned
Abandoned
Kolorowo i fajnie, chociaz metaliki kiepskie... wrazenie dwoch kolorow.. nie podobaja mi sie ( moze wina zdjecia ) i szkielet. Powinien miec nogi ulozone do dolu ( drobiazg a byloby imo lepiej ). Nie sadze by w tej chwili go przewrocil wardancer, poniewaz bylby raczej w pozycji dokonania kolejnego ataku, przewrocil go wczesniej, wiec i nogi powinny zwisac...
Pzdr.!
Pzdr.!
SkądżeKerim pisze:Czy to aluzja?
Ja wiem, Kerim, że Ty do swojej armii wyrzeźbisz figurkę i z części GW to może będzie ona miała podstawkę. I na dodatek wydłubiesz ją w czasie, w jakim Pasiak wycinał ten kawał "kamienia" pod tancerza.
Chodziło mi raczej o ludzi, którzy zaczęli się nieprawdopodobnie spinać do PMoTM, jakby to próba generalna przed GD była.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
a co, żle że się zaczeli spinać?Tomash pisze:SkądżeKerim pisze:Czy to aluzja?
Ja wiem, Kerim, że Ty do swojej armii wyrzeźbisz figurkę i z części GW to może będzie ona miała podstawkę. I na dodatek wydłubiesz ją w czasie, w jakim Pasiak wycinał ten kawał "kamienia" pod tancerza.
Chodziło mi raczej o ludzi, którzy zaczęli się nieprawdopodobnie spinać do PMoTM, jakby to próba generalna przed GD była.
Mi się podoba, może nawet nagrodę specjalną "ufunduję"?
No widziałeś orka - cały jest z GW, tylko miejscami go z pod GSu nie widać. Tylko pistolet całkiem mój, no i jeśli zdążę z papugą...