PlayMini Wrdancer Champion

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

PlayMini Wrdancer Champion

Post autor: bigpasiak »

witam ponownie.
Doszedlem do wniosku ze trzeba ruszyc z tym malowaniem i pokazywaniem figsow bo jeszcze Kolata wygra z braku przeciwnikow ;)
Czempion Tancerzy Wojny skonczony.
co o nim sadzicie?

Obrazek
Obrazek
Obrazek

co uwazasz bless?
kiedy pokazesz swojego zeby moj sie za bardzo samotny nie czul?
zdjecia robine komura wiec wiem ze nie powalaja... jednak mam nadzieje ze widac wystarczajaco dobrze...no chyba ze komus by sie chcialo i przez jakis filtr delikatnie przepuscic i te jasnosc za duza zneutralizowac bylbym wdzieczny... bo tutaj nic takiego nie mam...

pozdrovy
bigpasiak
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Sito
Mudżahedin

Post autor: Sito »

Po raz kolejny łałałiła, zajebista podstawka i pomalowanie. Wyobrażam sobie cały oddział podobnie zrobiony :D

p.s. Coś te miecze wardencera niedokładnie zrobione, albo mi się tak zdaje...
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "

http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related

Awatar użytkownika
LoGo
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: LoGo »

Wszystko super, extra!! ale te zielone włosy mi nie pasują do WE :(

Daro
Oszukista

Post autor: Daro »

W pierwszym momencie myślałem ze na głowie ma GS, jeszcze nie pomalowany. Włosy słabe IMO, reszta daje rade - ale nie zabija. Myślę że bless ma spore szanse w chalange'u.

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

bo jeszcze Kolata wygra z braku przeciwnikow
LOL! :lol:

Na razie nie jest tak źle, bo w najgorszym wypadku będę w Top2 :P

A co do figurki to bardzo podoba mi się model. Jest świetny.
Jeśli chodzi o malowanie, to również jest super. Szczególnie podobają mi się ciuchy, włosy i skóra. Słabiej (oby tylko na zdjęciu ;)) wypadły oczy i zwłaszcza miecze.

W każdym razie całość prezentuje się bardzo fajnie :)

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Toc to tancerz wojny... no chyba fluf czytujesz i wiesz ze farbuja sobie wlosy i "stawiaja" je na sztorc... przynajmniej w 5 edycyjnym tak bylo i tym sie kieruje... zrobilem 10 i kazdy ma inny kolor wlosow... przy 7 pomysly sie wyczerpuja...

i pozatym do We nie pasuja zielone wlosy??? to qrna gdzie pasuja???

kwestia zdjecia...

napisze jeszcze raz...

robione komurka... nie wymagajcie cudow...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...

Abandoned

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Wszystko fajnie, ale dla mnie ten kamyczek jest średni, reszta naprawdę fajna

Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

Post autor: wrogu »

Model fajny , ale modstawka jakos mi nie lezy - tzn. ta skalka. Szkielecik jest spoko.

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

facet wybrał się na bitwę do kamieniołomu?
Jakiś bardziej opływowy kamień z elfim glipsem, pochylony i zarośnięty, to by było to

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

a niby czemu? skad wiesz gdzie przyszlo mu walczyc? glaz ze zrujnowanej twierdzy moze byc? moze. jak pewnie wiadomo czytajacym fluf jeden zamek Athel Loren "pochlonelo"...

next please :)

Abandoned

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Kamień jest o tyle fajnie ociosany, że - jak to w armii Pasiaka - pozwoli ładnie ustawić typów obok siebie.

Ogólnie to bardzo fajna praca, dokładnie zgodnie z duchem PMoTM: bez jakiegoś przekombinowywania, po prostu fajnie i ciekawie zrobiona figurka do własnej armii.

No i to chyba pierwsza skończona praca, ajt? :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Beldrin Durgnisson
Mudżahedin

Post autor: Beldrin Durgnisson »

LOL.... Super figs, ładna podstawka i bardzo ładnie pomalowany. Szkielet tez całkiem fajny. Jedynie miecze troszke mi nie pasują ale moze tylko tak widac na zdjęciu. Oj, nie tak łatwo bedzie coś moim marnym krasnoludkiem zwojowac :wink:

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

heh... w driadach troszke odszedlem od tej koncepcji... jednak masz racje. taki byl zamysl :)

ps. praca druga. Kolata byl pierwszy ;)

Abandoned

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

bigpasiak pisze:a niby czemu? skad wiesz gdzie przyszlo mu walczyc?
gdzie? w lesie...chyba, ze nie masz jednego je... nieciekawego lasku welfickiego... ;)

nie podoba mi sie glaz (nie lubie herosow i championow na podwyzszeniach by je armaty lepiej widzialy) i miecz szkieleta. wyglada bardzo niepraktycznie ;)

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Tomash pisze:...zgodnie z duchem PMoTM: bez jakiegoś przekombinowywania...
Czy to aluzja?

Awatar użytkownika
Kharnan
Mudżahedin

Post autor: Kharnan »

Fajny figs! Tylko czemu on bije Khemritę. :(
And he did say "War", and the world did tremble...
Obrazek

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

on nie bije khemrity... tylko ramie jest od niego... no co bandaza nie moze miec szkielet zeby byl VC???

gdzie? w lesie...chyba, ze nie masz jednego je... nieciekawego lasku welfickiego...

a tej sekwencji nie rozumiem...

Abandoned

Awatar użytkownika
syrius
Chuck Norris

Post autor: syrius »

Kolorowo i fajnie, chociaz metaliki kiepskie... wrazenie dwoch kolorow.. nie podobaja mi sie ( moze wina zdjecia ) i szkielet. Powinien miec nogi ulozone do dolu ( drobiazg a byloby imo lepiej ). Nie sadze by w tej chwili go przewrocil wardancer, poniewaz bylby raczej w pozycji dokonania kolejnego ataku, przewrocil go wczesniej, wiec i nogi powinny zwisac...

Pzdr.!

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Kerim pisze:Czy to aluzja?
Skądże :)
Ja wiem, Kerim, że Ty do swojej armii wyrzeźbisz figurkę i z części GW to może będzie ona miała podstawkę. I na dodatek wydłubiesz ją w czasie, w jakim Pasiak wycinał ten kawał "kamienia" pod tancerza.

Chodziło mi raczej o ludzi, którzy zaczęli się nieprawdopodobnie spinać do PMoTM, jakby to próba generalna przed GD była.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Tomash pisze:
Kerim pisze:Czy to aluzja?
Skądże :)
Ja wiem, Kerim, że Ty do swojej armii wyrzeźbisz figurkę i z części GW to może będzie ona miała podstawkę. I na dodatek wydłubiesz ją w czasie, w jakim Pasiak wycinał ten kawał "kamienia" pod tancerza.

Chodziło mi raczej o ludzi, którzy zaczęli się nieprawdopodobnie spinać do PMoTM, jakby to próba generalna przed GD była.
a co, żle że się zaczeli spinać?
Mi się podoba, może nawet nagrodę specjalną "ufunduję"?

No widziałeś orka - cały jest z GW, tylko miejscami go z pod GSu nie widać. Tylko pistolet całkiem mój, no i jeśli zdążę z papugą...

ODPOWIEDZ