Żółwie Nińdża
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Żółwie Nińdża
Jest temat o Trans Formerach, a o żółwiach nie ma, a ja sobie wczoraj obejrzałem te pełnometrażowe nowe i fajne były. Co prawda April jako nińdża laska mi nie do końca pasuje no i bez Szredera, Bibopa i Rokstediego, ale cały czas z całą żółwiową ekipą.
Przypomniały mi się moje zeszyty z żółwiami z pierwszej klasy podstawówki i te plastikowe żółwie co to się im skorupy otwierały. Pamiętam też komiksy i kreskówki, które oglądało się po angielsku bo polskich wersji nie było.
No i tak w czasie dyskusji z kumplem doszliśmy, że nie pamiętamy kim był ten różowy glut z kreskówki co siedział w brzuchu takiego robota. Pamięta ktoś?
Przypomniały mi się moje zeszyty z żółwiami z pierwszej klasy podstawówki i te plastikowe żółwie co to się im skorupy otwierały. Pamiętam też komiksy i kreskówki, które oglądało się po angielsku bo polskich wersji nie było.
No i tak w czasie dyskusji z kumplem doszliśmy, że nie pamiętamy kim był ten różowy glut z kreskówki co siedział w brzuchu takiego robota. Pamięta ktoś?
A licky boom boom down!!!
Żółwie z otwieranymi skorupami, gdzie można było schować ich akcesoria, były mistrzostwem świata.
W ogóle każdy sobotni poranek musiał się zacząć od animacji wylatującego w powietrze włazu od kanalizacji i elektryzującej piosenki "Teenage Mutant Ninja Turtles". Doskonała kreskówka.
Chyba ta sama ekipa zrobiła potem Motomyszy z Marsa, ale już trochę za stary byłem żeby się w tym zakochać
W ogóle każdy sobotni poranek musiał się zacząć od animacji wylatującego w powietrze włazu od kanalizacji i elektryzującej piosenki "Teenage Mutant Ninja Turtles". Doskonała kreskówka.
Chyba ta sama ekipa zrobiła potem Motomyszy z Marsa, ale już trochę za stary byłem żeby się w tym zakochać
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Ale kim on był i co robił, bo wogóle tego nie kojarzę?Nijlor pisze:Ten mutant mial na imię Krang
Nie, siedział w takim robocie.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
No dobra, to wracam do starego tamten miga prawie jak kotek.Skavenblight pisze:...Bartek, ten avatar jest potworny!
Siedział w robocie, który wyglądał jak wielki tłusty dresiarz. Siedział mu w brzuchu i kontrolował dwiema dźwigienkami. Był wielkim, złym uberoverlordem, którego Shredder był zaledwie podnóżkiemb_sk pisze:Ale kim on był i co robił, bo wogóle tego nie kojarzę?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
b_sk pisze:Jest temat o Trans Formerach, a o żółwiach nie ma, (...) Pamięta ktoś?
A pamięta ktoś jescze Teleranek?? Bez tego sobotni poranek nie miał prawa bytu ;DTomash pisze:W ogóle każdy sobotni poranek musiał się zacząć od animacji wylatującego w powietrze włazu od kanalizacji i elektryzującej piosenki "Teenage Mutant Ninja Turtles". Doskonała kreskówka.
Teleranek obsysał, nuda diabelna.
Rządziło 5-10-15. Pamiętam, że zawsze w weekendy spałem krótko, wstawałem wcześnie i niejako z braku laku oglądałem Ziarno przed 5-10-15. Jedyny katolicki program, jaki w całym swoim życiu z przyjemnością oglądałem w telewizji.
Rządziło 5-10-15. Pamiętam, że zawsze w weekendy spałem krótko, wstawałem wcześnie i niejako z braku laku oglądałem Ziarno przed 5-10-15. Jedyny katolicki program, jaki w całym swoim życiu z przyjemnością oglądałem w telewizji.
Nie wiem jak wcześniej, ale za moich czasów to Teleranek był w niedzielę, w sobotę było 5-10-15.Mate pisze: A pamięta ktoś jescze Teleranek?? Bez tego sobotni poranek nie miał prawa bytu ;D
Hmmm, to było tak dawno temu, że już zapomniałemb_sk pisze:Nie wiem jak wcześniej, ale za moich czasów to Teleranek był w niedzielę, w sobotę było 5-10-15.Mate pisze: A pamięta ktoś jescze Teleranek?? Bez tego sobotni poranek nie miał prawa bytu ;D
A co do 5-10-15 - bardzo lubiłem, zwłaszcza fanklub Beatelsów prowadzony przez tę dziewczynę w czarnym meloniku (byłem wtedy wielkim fanem Chłopców z Liverpoolu
Z innych programów to Ziarno, jak Tomash, no i oczwiście - Ciuchcia i Pan Tik-Tak!!
Czuj się oficjalnie upomniany przez moderatoraSauruS PoweR pisze: bo zolwie sa do dupy