Żółwie Nińdża

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Żółwie Nińdża

Post autor: b_sk »

Jest temat o Trans Formerach, a o żółwiach nie ma, a ja sobie wczoraj obejrzałem te pełnometrażowe nowe i fajne były. Co prawda April jako nińdża laska mi nie do końca pasuje no i bez Szredera, Bibopa i Rokstediego, ale cały czas z całą żółwiową ekipą.
Przypomniały mi się moje zeszyty z żółwiami z pierwszej klasy podstawówki i te plastikowe żółwie co to się im skorupy otwierały. Pamiętam też komiksy i kreskówki, które oglądało się po angielsku bo polskich wersji nie było.
No i tak w czasie dyskusji z kumplem doszliśmy, że nie pamiętamy kim był ten różowy glut z kreskówki co siedział w brzuchu takiego robota. Pamięta ktoś?
A licky boom boom down!!!

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Żółwie z otwieranymi skorupami, gdzie można było schować ich akcesoria, były mistrzostwem świata.

W ogóle każdy sobotni poranek musiał się zacząć od animacji wylatującego w powietrze włazu od kanalizacji i elektryzującej piosenki "Teenage Mutant Ninja Turtles". Doskonała kreskówka.

Chyba ta sama ekipa zrobiła potem Motomyszy z Marsa, ale już trochę za stary byłem żeby się w tym zakochać :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Ten mutant mial na imię Krang :) Ja też lubiłem turtlesy, ale wolę TF :)

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Nijlor pisze:Ten mutant mial na imię Krang :)
Ale kim on był i co robił, bo wogóle tego nie kojarzę?

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Motomyszy z Marsa, Żółwie Nindza...stare dobre czasy. Ja najlepiej wspominam początki Fox Kids :wink: Ten doktorek i eksperymenty, Gęsia Skórka...ehh...to były piękne czasy :wink:

Awatar użytkownika
Ermidius
Wałkarz

Post autor: Ermidius »

b_sk pisze:
Nijlor pisze:Ten mutant mial na imię Krang :)
Ale kim on był i co robił, bo wogóle tego nie kojarzę?
A on czasem nie siedzial w szrederze ? :D

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Nie, siedział w takim robocie.

Awatar użytkownika
Ypsilanti
Mudżahedin

Post autor: Ypsilanti »

Siedział w robocie, kontrolował go takimi lewarkami :lol: Generalnie był zły i walczył z żółwiami :)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Żółwie były bomba. Lubiłam je bardzo. Potem deptałam babci po nogach mówiąc, że jest Szrederem ;) [cholera wie, jak to się pisze ;) ].

Bartek, ten avatar jest potworny! :shock:

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Skavenblight pisze:...Bartek, ten avatar jest potworny! :shock:
No dobra, to wracam do starego tamten miga prawie jak kotek. :)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

b_sk pisze:Ale kim on był i co robił, bo wogóle tego nie kojarzę?
Siedział w robocie, który wyglądał jak wielki tłusty dresiarz. Siedział mu w brzuchu i kontrolował dwiema dźwigienkami. Był wielkim, złym uberoverlordem, którego Shredder był zaledwie podnóżkiem :)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Tomash pisze:Shredder
Nie tylko cholera, ale Tomash także wie. Dziękuję :)

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Post autor: Mate »

b_sk pisze:Jest temat o Trans Formerach, a o żółwiach nie ma, (...) Pamięta ktoś?
Tomash pisze:W ogóle każdy sobotni poranek musiał się zacząć od animacji wylatującego w powietrze włazu od kanalizacji i elektryzującej piosenki "Teenage Mutant Ninja Turtles". Doskonała kreskówka.
A pamięta ktoś jescze Teleranek?? Bez tego sobotni poranek nie miał prawa bytu ;D

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Teleranek obsysał, nuda diabelna.

Rządziło 5-10-15. Pamiętam, że zawsze w weekendy spałem krótko, wstawałem wcześnie i niejako z braku laku oglądałem Ziarno przed 5-10-15. Jedyny katolicki program, jaki w całym swoim życiu z przyjemnością oglądałem w telewizji.

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Mate pisze: A pamięta ktoś jescze Teleranek?? Bez tego sobotni poranek nie miał prawa bytu ;D
Nie wiem jak wcześniej, ale za moich czasów to Teleranek był w niedzielę, w sobotę było 5-10-15.

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Dokładnie tak było, jeszcze w późnych latach 80tych, pamiętam na ekranie jakieś zrzuty z gry na atari

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

b_sk pisze:Jest temat o Trans Formerach, a o żółwiach nie ma
bo zolwie sa do dupy :lol:

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

bo zolwie sa do dup
To już twoja prywatna sprawa czego używasz w charakterze papieru toaletowego.
Uerph.

Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Post autor: Mate »

b_sk pisze:
Mate pisze: A pamięta ktoś jescze Teleranek?? Bez tego sobotni poranek nie miał prawa bytu ;D
Nie wiem jak wcześniej, ale za moich czasów to Teleranek był w niedzielę, w sobotę było 5-10-15.
Hmmm, to było tak dawno temu, że już zapomniałem :?
A co do 5-10-15 - bardzo lubiłem, zwłaszcza fanklub Beatelsów prowadzony przez tę dziewczynę w czarnym meloniku :P (byłem wtedy wielkim fanem Chłopców z Liverpoolu :)

Z innych programów to Ziarno, jak Tomash, no i oczwiście - Ciuchcia i Pan Tik-Tak!! :D

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

SauruS PoweR pisze: bo zolwie sa do dupy :lol:
Czuj się oficjalnie upomniany przez moderatora :twisted:

ODPOWIEDZ