Przygotowania do Mastera Bitwa o Białystok 2012
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Przygotowania do Mastera Bitwa o Białystok 2012
We Froncie Wschodnim trwają właśnie przygotowania do mastera: http://www.youtube.com/watch?v=I2xeIrZ87ZM
A czy TY jesteś już gotowy na Bitwę o Białystok??
A czy TY jesteś już gotowy na Bitwę o Białystok??
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Świetne
Jaki jest tytuł tego filmu? (chodzi o oryginał) Wie ktoś?
Jaki jest tytuł tego filmu? (chodzi o oryginał) Wie ktoś?
Wisła Kraków.
^%@(:>" $&@ */+)~#Klops pisze:Zastanawiające jest tylko błędne tłumaczenie z rosyjskiego , a myślałem że daleko na wschodzie z tym lepiej.
I zatrudniliście kiepskich dublerów bo nie podobni do oryginałów
Pozdrowienia z mroźnej północy
A o statusie mroźnej północy to możesz sobie co najwyżej pomarzyć. W sumie z Ciebie też kiepski dubler Jasia Fasoli.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
ehh, sama prawda-Trzeba ludzi z dworca odebrać.
-oni wysiadają z pociągu najebani.
P.S.:Babka ziemniaczana rządzi!
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Groszek nie marudz, nikt ci alkoholu na sile wlewac nie bedzie do ust
Klops: widze, ze chcesz zebys wygrzebali z naszych archiwow film z toba w roli glownej, bo rola przekaski na bazylu cie nie zadowala
Klops: widze, ze chcesz zebys wygrzebali z naszych archiwow film z toba w roli glownej, bo rola przekaski na bazylu cie nie zadowala
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Wochu tez masz sporo modeli wiec nie marudz Turniej bedzie na zasady euro ale mi kazus Groszka by problemu nie robil jesli masz normalne modele (a zakladam ze masz) a nie smiecio armie
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Ja żadnej armii nie miałem nigdy śmieciowej.Akadera pisze:Wochu tez masz sporo modeli wiec nie marudz Turniej bedzie na zasady euro ale mi kazus Groszka by problemu nie robil jesli masz normalne modele (a zakladam ze masz) a nie smiecio armie
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Spoko spoko jutro Przemciu wrzuce temat z regulaminem
Robimy to specjalnie zeby podsycic wasza ciekawosc co przegietego znow wymyslimy
Ps. Wszyscy fani filmow wytworni filmowej FW moga sie spodziewac niedlugo kolejnego arcydziela kinematografii, ktore przebije film z Adolfem
Robimy to specjalnie zeby podsycic wasza ciekawosc co przegietego znow wymyslimy
Ps. Wszyscy fani filmow wytworni filmowej FW moga sie spodziewac niedlugo kolejnego arcydziela kinematografii, ktore przebije film z Adolfem