Proszę o kilka podpowiedzi co ewentualnie zmienić, na co zwrócić uwagę przy grze Demonami bez Greater'a. Wolne 10pkt, których nie mam pojęcia gdzie upchnąć
Unnamed1800 Pts - Daemons of Chaos Army
1 Daemon Prince of Khorne @ 410.0 Pts
General
Winged Horror [20.0]
Immortal Fury [25.0]
Armour of Khorne [15.0]
Collar of Khorne [15.0]
1 Herald of Khorne @ 175.0 Pts
Battle Standard
Obsidian Armour [50.0]
27 Bloodletters of Khorne @ 391.0 Pts
Standard; Musician
Icon of Endless War [25.0]
1 Bloodreaper @ [12.0] Pts
1 Herald of Nurgle @ 165.0 Pts
Staff of Nurgle [50.0]
28 Plaguebearers of Nurgle @ 379.0 Pts
Standard; Musician
Standard of Seeping Decay [25.0]
3 Fiends of Slaanesh @ 165.0 Pts
3 Flamers of Tzeench @ 105.0 Pts
Models in Army: 65
Total Army Cost: 1790.0
DoCh 1800 Euro/ETC
DoCh 1800 Euro/ETC
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...
Tytuł tematu. Jak rozpiska Euro/ETC to 2400 pkt.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
No właśnie, dlatego napisałem tutaj czy taka rozpiska przy takich ograniczeniach jakie są ma rację bytu, a na razie rozwodzimy się nad punktami
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...
1 Daemon Prince of Khorne @ 410.0 Pts
A teraz pomyśl czy ten daemon prince jest taki opłacalny, co on ci daje? Daje ci model za tyle punktów co klocek blodków demonetek, czy innego tałatajstwa, który umiera od oddziału skinków, dwóch seri, bądź jednej z 20 łuków czy innego śmiecia. A sam raczej nic nie rozkręci. Rozważ to...
A teraz pomyśl czy ten daemon prince jest taki opłacalny, co on ci daje? Daje ci model za tyle punktów co klocek blodków demonetek, czy innego tałatajstwa, który umiera od oddziału skinków, dwóch seri, bądź jednej z 20 łuków czy innego śmiecia. A sam raczej nic nie rozkręci. Rozważ to...
Ok, widzę to. Jednak kogo zrobić Generałem w takim razie? Wiadomo ze w locie postaram sie uchowac go przed strzelajacym smieciem,więc myśle ze ma spore szanse wejść w CC. Chyba ze macie pomysł na lepszy build DP przy takiej rozpie