Planuję zacząć zbierać jakaś armię do tego systemu. Modele są po prostu cudowne. Jednak nie mam pojęcia z czym to isę je. Zakładam nowy temat, gdyż czytając inne zacząłem się w tym wszystkim motać. Tutaj ktoś napisał coś o armiach na 500pts, inny o armiach na 20pts... Rozumiem, że po prostu wyszły nowe zasady i trochę się pozmieniało.
Więc dlatego pytam, jak to wygląda teraz? Który to najnowszy RB z zasadami? Czy wszystkie zasady do gry są w nim zawarta(plus kodeksy ofc)?
Więc dalej - armię planuje zbierać rekreacyjnie, gdyż u mnie w moim małym miasteczku nikt w to nie grywa :< Może kumpel od WFB z przyszłości. Dlatego planuje nastawić się bardziej na kolekcjonerkę z jakimiś wypadami do Kielc na grę.
Jako armie wybrałem Circle Orboros - modele mnie urzekły. Na początek chciałbym się skupić na zakupie tych pięknych dużych wilkołaków z toporkami - Warpborn Skinwalkers. Czy to tego nada się warpack?
Kolejna sprawa - wszystkie modele są metalowe? Bo coś obiło mi się ostatnio o uszy, że jakaś żywica gdzieś tam się wkradła...
Byłbym wdzięczny za odp.