stół cmentarny

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Astem
Powergamer Rozpiskowy

stół cmentarny

Post autor: Astem »

Rozpocząłem prace nad kolejnym stołem. Niestety, póki co nie mam blatu w odpowiednim kolorze jeszcze. Przepraszam też za byle jak porobione zdjęcia.

duża krypta:
Obrazek
Obrazek

mała krypta:
Obrazek

upiorny płot:
Obrazek

kilka płytek z grobami:
Obrazek

statua (jeszcze muszę tablicę wymalować):
Obrazek
Obrazek

Co myślicie by - dla klimatu - ustawić na stole sporo płytek z grobami i odsuwać/zdejmować je, gdy oddział będzie chciał przejść? Ładnie by wyglądały w większej liczbie, ale "na stałe" za bardzo by zawadzały.

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Wszystko to ładne i bardzo klimatyczne! Szczególnie spodobał mi się płot, za to krypty chyba za mało mroczne.

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

Post autor: Niko »

Naviedzony pisze:Szczególnie spodobał mi się płot,
no właśnie... opowiedz mi o tym :)

a jeżeli chodzi o tereny jako takie to może dorób lasy, takie smutne.... powykrecane drzewa bez lisci...

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

krypta wygląda jak jakaś stajnia dla koni... nie podoba mi się... figura i nagrobki tez nie za bardzo, te nagrobki jak łóżka wyglądają... za to upiorny płot jest fantastiko!

Awatar użytkownika
Siena
Chuck Norris

Post autor: Siena »

Najlepszy z zaprezentowanych terenów jest płot =D> Najsłabiej wypadają nagrobki, które ich nie przypominają.

Awatar użytkownika
Astem
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Astem »

Na całe szczęście nie będziecie musieli na tym grać ;) Jak zrobiłem murki opiszę i opatrzę zdjęciami przy okazji robienia kilku kolejnych, ok?

Awatar użytkownika
Telchar
Wodzirej

Post autor: Telchar »

A mnie się nawet podoba, ale mur zdecydowanie najfajniejszy. Wrzucaj tutka.
http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim

ODPOWIEDZ