Siasiek Galeria - 1 sierpnia sierżanto finito
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Siasiek Galeria - 1 sierpnia sierżanto finito
Czołem, w odpowiedzi na iles głosów poddenerwowania zakladaniem przezemnie wielu wątków w końcu zakladam galerię.
kilka starszych prac, i kilka nad ktorymi pracuję obecnie
Enjoy!
i kilka Wipów
kilka starszych prac, i kilka nad ktorymi pracuję obecnie
Enjoy!
i kilka Wipów
Ostatnio zmieniony 1 sie 2012, o 10:44 przez Siasek, łącznie zmieniany 13 razy.
-
- Powergamer Rozpiskowy
Jest moc
Nic więcej nie mogę powiedzieć , po prostu brak mi słów, mógłbym gapić się na twoje prace godzinami.
Przy okazji to szybki jesteś, już prace nad Tervigonem , kupiłeś z przedsprzedaży?
Czekam na więcej.
Nic więcej nie mogę powiedzieć , po prostu brak mi słów, mógłbym gapić się na twoje prace godzinami.
Przy okazji to szybki jesteś, już prace nad Tervigonem , kupiłeś z przedsprzedaży?
Czekam na więcej.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
I ta błyszcząca, lepka skóra... Obleśny!Fanatic pisze:Ten tyranid wygląda tak realistycznie,że aż wstrętnie.
drobny up, tu bardziej widać w jaką strone zmierza figurka. zdradze ze bedzie większa diorama. stay tuned!
- Naviedzony
Niby wiem, że ten śluz to tylko lakier błyszczący, ale i tak jest obrzydliwy!
- Naviedzony
Obstawiamy: jak bardzo obrzydliwy i śliniący się może być Tyranin Siaśka?
(btw, jest przepiękny!)
(btw, jest przepiękny!)
te modele są tak piekne że aż strach je dotykać
widziałem że masz tutaj maryny do 40 ( nie wiem mogę się mylić nie znam 40k) kurcze one są do grania? toż to tak ładne modele że ja bym ich za nic nie wystawił na stół tylko trzymał za jakąś gablotką...
widziałem że masz tutaj maryny do 40 ( nie wiem mogę się mylić nie znam 40k) kurcze one są do grania? toż to tak ładne modele że ja bym ich za nic nie wystawił na stół tylko trzymał za jakąś gablotką...
- Naviedzony
A to dopiero początek zajebistości, bo ten Tyranid będzie stanowił część dioramy!Rasti pisze:Zajebisty efekt obrzydliwości
- Naviedzony
Uuuu... Czyżby ktoś miał zostać zaśliniony? Pięknie, na prawdę pięknie!