Origin

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
woolfik
Chuck Norris

Origin

Post autor: woolfik »

Czy ma ktoś taki sam problem jak ja, że nie otwiera mu sie program Origin? Próbowałem włączać gry jak i sam program ale nic się nie dzieje. Macie jakieś rozwiązania?

Awatar użytkownika
Hurtmaker
Chuck Norris

Post autor: Hurtmaker »

woolfik pisze:Czy ma ktoś taki sam problem jak ja, że nie otwiera mu sie program Origin? Próbowałem włączać gry jak i sam program ale nic się nie dzieje. Macie jakieś rozwiązania?
- nie działa Ci program, czy gry i program - bo piszesz w sposób niejasny,
- co konkretnie się dzieje,
- jaka wersja programu,
- jaki masz komputer i system.

Awatar użytkownika
woolfik
Chuck Norris

Z komputerem i systemem nie ma problemu bo używałem tego programu już dość długo i nigdy błędów nie było. Chodzi o to, że gdy chce uruchomić przykładowo Battlefielda 3 nie włącza się gra bo do tej gry potrzebny jest Origin a Origin też sie nie włącza. Tak samo jest z Fifą (piracka, ale to już szczegół) i zanim dojdzie do panelu wyboru języka, wczytuje się czekając na uruchomienie Origina, a ten się nie włącza :?

EDIT: Zainstalowałem program od nowa. Sciąga mi sie teraz aktualizacja, może to pomoże.

Awatar użytkownika
woolfik
Chuck Norris

Dobra, problem rozwiązany. Jeszcze mam pytanie: czy na Originie można testować dema różnych gier?

ODPOWIEDZ