Zaczynamu z Chinami. Dzisiaj i jutro.
Mam nadzieję, że wicemistrzowie nas nie zawiodą. Zapraszam do dyskusji w przerwach między setami

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Christos pisze:Mnie bardziej załamuję to, że na forum z założenia związanym z WFB, pojawia się coraz więcej treści zupełnie z battlem niezwiązanych.
Miałem ja to zrobić, ale zacząłem pić wódkę i jakoś tak mi się odechciało.Christos pisze:...A tak poza tym czekałem, aż ktoś to wyciągnie. Tak myślałem, że to będziesz Ty Tomash...
No bo przeciwnik niewymagający. No ale co zrobić jak średnia wzrostu Chińczycy mają o jakieś 5-6cm niższąScimitar pisze:Mecz właściwie bez historii i taki - wystany
No ale mają chiński mur...Christos pisze:No bo przeciwnik niewymagający. No ale co zrobić jak średnia wzrostu Chińczycy mają o jakieś 5-6cm mniejsząScimitar pisze:Mecz właściwie bez historii i taki - wystany
I kompleksy jakieś?raf pisze:No ale mają chiński mur...Christos pisze:No bo przeciwnik niewymagający. No ale co zrobić jak średnia wzrostu Chińczycy mają o jakieś 5-6cm mniejsząScimitar pisze:Mecz właściwie bez historii i taki - wystany