Siatkówka
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Chaoschild
- Chuck Norris
KUUUURDE!! A tu na tym wygwizdowie w Londynku ni cholere nie ma transmisji Kuchnia, moze chociaz gdzies na necie beda mecze do zassania albo choc skroty.
DAMN
AHA Oczywiscie Nasi rozniosa tych "Noodlarzy"
DAMN
AHA Oczywiscie Nasi rozniosa tych "Noodlarzy"
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Dla tych co nie mogli oglądać:
Pierwszy set do 20, drugi do 16, trzeci do 21.
W zasadzie tylko trzeci set sprawił nam niewielki problem. Chinczycy przez dużą cześć gry prowadzili dwoma punktami, jednak końcówka była nasza.
Na uwagę zasługuje zmiana zasad w kwestii zmian na boisku. Teraz robi się je dużo szybciej. Fajnie.
No i pierwszy mecz do przodu.
Pierwszy set do 20, drugi do 16, trzeci do 21.
W zasadzie tylko trzeci set sprawił nam niewielki problem. Chinczycy przez dużą cześć gry prowadzili dwoma punktami, jednak końcówka była nasza.
Na uwagę zasługuje zmiana zasad w kwestii zmian na boisku. Teraz robi się je dużo szybciej. Fajnie.
No i pierwszy mecz do przodu.
Jak to szło?
O, już mam:
Gdzieś jeszcze był tekst o BP schodzącym na psy przez offtopiczenie, ale już nie będę taki
O, już mam:
Christos pisze:Mnie bardziej załamuję to, że na forum z założenia związanym z WFB, pojawia się coraz więcej treści zupełnie z battlem niezwiązanych.
Gdzieś jeszcze był tekst o BP schodzącym na psy przez offtopiczenie, ale już nie będę taki
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Christos
- Kretozord
"Gdy wchodzisz między wrony, musisz krakać tak jak one"
A tak poza tym czekałem, aż ktoś to wyciągnie. Tak myślałem, że to będziesz Ty Tomash.
Temat to taka mała prowokacja z mojej strony. Że nie wspomnę, że wcale nie głupi (w porównaniu do niezwykłych itp.)
A tak poza tym czekałem, aż ktoś to wyciągnie. Tak myślałem, że to będziesz Ty Tomash.
Temat to taka mała prowokacja z mojej strony. Że nie wspomnę, że wcale nie głupi (w porównaniu do niezwykłych itp.)
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Hmmm Christos, gdybyś dostrzegł mój główny zamysł w ciągnięciu "Niezwykłych" to byś wcale nie uznał tematu za głupi
Tomash dostrzegł i od razu łatwiej mu na tym świecie
Siatkówkę kiedyś oglądałam z błyskiem w oku. Sama sportu tego nienawidziłam i bałam się WFu z siatkówką ale oglądać lubiłam.
Tomash dostrzegł i od razu łatwiej mu na tym świecie
Siatkówkę kiedyś oglądałam z błyskiem w oku. Sama sportu tego nienawidziłam i bałam się WFu z siatkówką ale oglądać lubiłam.
Miałem ja to zrobić, ale zacząłem pić wódkę i jakoś tak mi się odechciało.Christos pisze:...A tak poza tym czekałem, aż ktoś to wyciągnie. Tak myślałem, że to będziesz Ty Tomash...
A licky boom boom down!!!
- Christos
- Kretozord
No bo przeciwnik niewymagający. No ale co zrobić jak średnia wzrostu Chińczycy mają o jakieś 5-6cm niższąScimitar pisze:Mecz właściwie bez historii i taki - wystany
Ostatnio zmieniony 26 maja 2007, o 13:29 przez Christos, łącznie zmieniany 1 raz.
No ale mają chiński mur...Christos pisze:No bo przeciwnik niewymagający. No ale co zrobić jak średnia wzrostu Chińczycy mają o jakieś 5-6cm mniejsząScimitar pisze:Mecz właściwie bez historii i taki - wystany
- Christos
- Kretozord
I kompleksy jakieś?raf pisze:No ale mają chiński mur...Christos pisze:No bo przeciwnik niewymagający. No ale co zrobić jak średnia wzrostu Chińczycy mają o jakieś 5-6cm mniejsząScimitar pisze:Mecz właściwie bez historii i taki - wystany
A dzisiejszego meczu nie zobacze Ide na jakieś głupie koncerty do Gdańska (modle sie żeby zaczęło padać)
Niewiele się pomyliłeś. Christos i Raf to bracia
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
problem z brazylijczykami jest taki ze oni graja zupelnie inna siatkowke. w ostatnim finale, widac bylo ze momentami moglismy z nimi nawiazac gre (moim zdaniem polacy sie zbyt bardzo ich obrali). jezeli zagumny zacznie rozgrywac ciagle takie pilki (szybsze, cos jak same krotkie przesuneite) jakie grał niekiedy w meczu z chinczykami, to mysle ze juz zaczniemy wchodzcic na pozim brazyli. zauwazcie jeszcze tylko ze brazylia oprocz razacej sily ataku ma tez swietna obrone. nad tym my tez musimy duzo popracowac, od kiedy niema ignaczaka...