sfrustrowany porażkami na każdej kombinacji dochodzę do wniosku że najlepiej iść na wyniszczenie(mamy przewagę bo wstajemy z ziemi)
konstrukcja prosta jak cep.
39+1ghuli 410
39+1ghuli 410
30GG z GW i barrowsem 440
gejek 225
basia 95
basia 95
basia 95
Duży nekros 4level scroll 225 generał magia wampiryczna
Duży nekros 4level staff damnation 240 magia wampiryczna
20zmobi z muzykiem 65
Corpse Cart 90
równo 2400...idzie mroczna piechota...a nekrosi w zombii. Każdy kloc ma basie i wsiuuu w przód...
2400 VC piechota
ee tam. te Twoje oddziały nie zdarza sie wskrzesić niestety z dobrymi unitami w cc
Kod: Zaznacz cały
17
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Dmtrij wyjaśnij co oznacza ta zakodowana 17 ?
Zamist basiek wziąłbym wraciaki. Jednak lepiej się biją i kosztują sporo mniej. Za pozostałe punkty możesz dać jakieś odginaczki.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Już wiem. To zakodowana wartość punktowa całej rozpiski. Wystarczy 17 pomnożyć przez 141.17647058829412 i w zaokrągleniu otrzymamy koszt maxymalny. Geniusz
ok dziś zagrałem czymś takim...fajne napradę fajne.
1.nekro generał: (wampiryczna) 240 4leven i Master of Death+Scroll
2.Nekro: (wampiryczna) 245a 4level+staff of damnation(ewentualnie chyba wymienie na RoFD) lub BoA
40ghuli+ghast 410
2x5psów 40x2 = 80
20szkieli: FCG & banner "+1Mv" 145
23& 23 zombi z muzykami 74x2 = 158
CC z przerzutem D6 na wskrzeszenie 120
3bazy duszków jako oddział 135
35 gwardi z GW&barrowsk 500
gejek 225
wraciak&wraciak 60x2 = 120
grałem z TK i wyszło 10:10. Zwaliłem rozstawienie, ale nawet pomimo tego i 3pierwszych tur pozbawionych magi (rzut na kości kolejno: 1i1...1i3...2i2) cudo super sie wskrzesza to
1.nekro generał: (wampiryczna) 240 4leven i Master of Death+Scroll
2.Nekro: (wampiryczna) 245a 4level+staff of damnation(ewentualnie chyba wymienie na RoFD) lub BoA
40ghuli+ghast 410
2x5psów 40x2 = 80
20szkieli: FCG & banner "+1Mv" 145
23& 23 zombi z muzykami 74x2 = 158
CC z przerzutem D6 na wskrzeszenie 120
3bazy duszków jako oddział 135
35 gwardi z GW&barrowsk 500
gejek 225
wraciak&wraciak 60x2 = 120
grałem z TK i wyszło 10:10. Zwaliłem rozstawienie, ale nawet pomimo tego i 3pierwszych tur pozbawionych magi (rzut na kości kolejno: 1i1...1i3...2i2) cudo super sie wskrzesza to
ok mała ewolucja w stronę piechoty tym razem 2200
generał->4levelowy nekro z BoAkhan, magia wampiryczna
duży nekro 4level z periaptem, magia wampiryczna
21zombi z muzykiem
40ghuli z ghastem
6cryptów
30GG z gw i barrowsem
2x5psy
3bazy duszków
mortis
2nietoperki
2wraciaki hero
crytpty biora na klate, ghule sie pobiją, gwardia miele, zombi trzymają magów...
fakt nie ma krzyków, ale gejek jest łatwy do ubicia, a basie ssą przy LD 10...aby coś bylo to trzeba magię śmierci,a to jest luksus na który sobie nie pozwalam.
ogólnie robione z tego co mam...
nie ma scrolla to boli, ale jednak musiałbym brać małego nekro do tego...kusi jednak opcja 2popychaczek
pytanie czy jednego dużego nekro robić na 2mniejszych z 2levelem i jeden z BoArkhan, a drugi ze scrollem? mam wtedy 3inkatacje i 3 potencjalne generały, lub jednemu małemu wcisnąłbym death...choć z LD 8 snajperka wiele nie zdziała, a 2levelowy że dostanie czar z -3ld jest mała szansa...owszem deat ma fajne czary wspierające, ale jednak jestem przekonany do opcji 2xduży nekro z wskrzeszeniem
w przypadku rozbicia na 2nekro, obaj jednak na 2200 dostają 1level i srcoll+BoA...do tego wchodzi jeden Gwardzista
generał->4levelowy nekro z BoAkhan, magia wampiryczna
duży nekro 4level z periaptem, magia wampiryczna
21zombi z muzykiem
40ghuli z ghastem
6cryptów
30GG z gw i barrowsem
2x5psy
3bazy duszków
mortis
2nietoperki
2wraciaki hero
crytpty biora na klate, ghule sie pobiją, gwardia miele, zombi trzymają magów...
fakt nie ma krzyków, ale gejek jest łatwy do ubicia, a basie ssą przy LD 10...aby coś bylo to trzeba magię śmierci,a to jest luksus na który sobie nie pozwalam.
ogólnie robione z tego co mam...
nie ma scrolla to boli, ale jednak musiałbym brać małego nekro do tego...kusi jednak opcja 2popychaczek
pytanie czy jednego dużego nekro robić na 2mniejszych z 2levelem i jeden z BoArkhan, a drugi ze scrollem? mam wtedy 3inkatacje i 3 potencjalne generały, lub jednemu małemu wcisnąłbym death...choć z LD 8 snajperka wiele nie zdziała, a 2levelowy że dostanie czar z -3ld jest mała szansa...owszem deat ma fajne czary wspierające, ale jednak jestem przekonany do opcji 2xduży nekro z wskrzeszeniem
w przypadku rozbicia na 2nekro, obaj jednak na 2200 dostają 1level i srcoll+BoA...do tego wchodzi jeden Gwardzista