Pożyczę na Bitwę o Białystok
Pożyczę na Bitwę o Białystok
Potrzebuję Hellcanona i 5 Wolf Ridersów.
Pożyczy ktoś?
Pożyczy ktoś?
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą.
15 warriorów, shrine i bsb pozycze, place jak przystalo, piwem!
Ostatnio zmieniony 25 mar 2012, o 16:56 przez sYsek, łącznie zmieniany 1 raz.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Ja moge pozyczyc warriorow, chosenow i helke, pieszego bsb, pieszych magow - szukam samemu maruderow konnych (im wiecej tym lepiej, do 18 sztuk), warshrine i herosa na cyckowezu. Jesli ktos posiada cos z tego albo chcialby ode mnie pozyczyc cokolwiek - prosze o PW.
Nadal potrzeba mi helki. Zapłata do uzgodnienia.
Wezmę. Jak możesz popytaj kogoś o helkę...Klops pisze:Potrzebował bym 1 tuskgor chariot do Bestii
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą.
5 dark riderów w stanie wystawialnym wziałby ktoś? zapłata klasyczna ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"