Głównie do podkreślonego;przez niedopatrzenie nie zmieniliśmy jednej ważnej rzeczy robiąc ostatnie modyfikacje regulaminu. Przez ten błąd zapis o obowiązkowym linkowaniu turnieju jest martwy
Czy jesteś za zmianą punktu 6.3 regulaminu
Cytuj:
Turniej lokalny
6.1 Organizator turnieju lokalnego jest zobowiązany zgłosić Koordynatorowi turniej nie później niż na siedem dni przed datą rozpoczęcia imprezy. Zgłoszenie to odbywa się za pośrednictwem internetu pod adresem http://liga.whfb.pl/n_turnieje_add.php.
6.2 Organizator turnieju lokalnego jest zobowiązany przesłać Koordynatorowi poprawne wyniki turniejów postaci pliku tekstowego w ciągu 30 dni od daty zakończenia turnieju. Arkusz umożliwiający przygotowanie pliku z wynikami oraz instrukcja jak przygotować plik jest dostępna pod adresem http://liga.whfb.pl/pliki.php.
6.3 Nie wywiązanie się z warunków opisanych w pkt. 6.1-6.2 skutkuje niezaliczeniem turnieju do Ligi.
6.4 Organizator zobowiązany jest w zgłoszeniu podać klub/sklep organizujący turniej lokalny. Nieopuszczalne jest podawanie nazw kilku klubów czy imion imion/nazwisk/ksyw organizatorów.
6.5 Organizator zobowiązany jest podać w zgłoszeniu link do regulaminu turnieju zamieszczonego na ogólnodostępnym forum. Regulamin powinien zawierać podstawowe informacje, takie jak adres, termin (godzinę rozpoczęcia), format i wysokość wejściówki.
na
Cytuj:
6.3 Nie wywiązanie się z warunków opisanych w pkt. 6.1; 6.2; 6.4; 6.5 skutkuje niezaliczeniem turnieju do Ligi.
Rozumiem, że osoba prywatna nie może zgłosić turniejów do ligi?
Od jakiegoś roku już nie robię turniejów we Wrocławiu, ale różnie nazywałem, w większości brałem na siebie miano Organizatora- teraz to muszę wymyślać jakiś klub żeby zgłaszać do ligi? Może jeszcze zróbcie żeby turnieje do ligi mogły robić tylko kluby, które już w LL są, wtedy na pewno będzie 100% kontroli.
Druga sprawa- dziwne, ze ludzie głosują, a nie sprawdzają do czego to prowadzi. Proponuję, byście zamknęli głosowanie i najpierw przedyskutowali zmiany.
Niestety do dyskusji na LL nie dołączam, gdyż mój mandat został zabrany