Punkty zdobyte przez Mengili
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Punkty zdobyte przez Mengili
podana sytuajca
CDDDDmmm
OOOOOmmm
OOOOO
OOOOO
OOOOO
C - CZARODZIEJKA we
D - DRIADY
O - ORKI
m - MENGILE
czarodziejka i driady przegrywaja combata oboje nie zdaja Breaka
pytanie:
Mengile dostaja 100 pts czy 200pts za zasade zdejmowania skór z zbrejkowanych wrogów ?
CDDDDmmm
OOOOOmmm
OOOOO
OOOOO
OOOOO
C - CZARODZIEJKA we
D - DRIADY
O - ORKI
m - MENGILE
pytanie:
Mengile dostaja 100 pts czy 200pts za zasade zdejmowania skór z zbrejkowanych wrogów ?
Ostatnio zmieniony 30 maja 2007, o 07:49 przez Inferno, łącznie zmieniany 1 raz.
200 pkt. - za każdąjednostkę którą zmiotą lub złamią w CC, a więc czarodziejka 100, driady 100.Inferno pisze:podana sytuajca
mmm
CDDDDmmm
OOOOOmmm
OOOOO
OOOOO
OOOOO
C - CZARODZIEJKA we
D - DRIADY
O - ORKI
m - MENGILE
pytanie:
rysunek tego nie przedstawil chyba, po sadze ze infernowi chodzilo o to, czy mengile dostaja punkty za oddzialy zbrejkowane w walce, ale z ktorymi oni sami sie nie stykaja... tzn przy multiplowych walkach, jesli mengile tykaja sie tylko z jednym oddzialem, a zaangazowanych jest jeszcze np 5 oddzialow przeciwnika i 2 twoje, to czy po brejku mengile dostaja 500pkt za skory, chociaz sie nie stykaja z tymi oddzialami(a sa w jednej walce), czy tylko za te oddzialy z ktorymi sie stykaja, czy moze jesli mengile nabija najwiecej do cr i one spowoduja niejako brejka to wtedy? sprawa nie jest imo taka blacha...
Jest napisane, że za te oddziały które przełamią, lub wybiją.Jerzyn pisze:rysunek tego nie przedstawil chyba, po sadze ze infernowi chodzilo o to, czy mengile dostaja punkty za oddzialy zbrejkowane w walce, ale z ktorymi oni sami sie nie stykaja... tzn przy multiplowych walkach, jesli mengile tykaja sie tylko z jednym oddzialem, a zaangazowanych jest jeszcze np 5 oddzialow przeciwnika i 2 twoje, to czy po brejku mengile dostaja 500pkt za skory, chociaz sie nie stykaja z tymi oddzialami(a sa w jednej walce), czy tylko za te oddzialy z ktorymi sie stykaja, czy moze jesli mengile nabija najwiecej do cr i one spowoduja niejako brejka to wtedy? sprawa nie jest imo taka blacha...
Pytanie - czy jeśli Manflayerzy z czymś tam walczą z 3ema oddziałami i w wyniku starcia zostają one przełamane, to kto je przełamuje ?? Manflayerzy, drugi oddział ? Moim zdaniem i jedni i drudzy. Więc nie jest to ważne - po prostu w multi-kombacie mają szansę złamać od razu kilka unitów (a czy osobiście, czy z pomocą kolegów to nieważne - skóra jest skórą

Ja bym o cytat prosil.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Cfaniak. Zmienil posta, i teraz pisze ze dobrze narysowalInferno pisze:karlee dobrze narysowałem... podaną sytuacje miałem na turnieju.. sedzia zasadzil ze nie mam punktów za czarodziejke bo się z Nią nie stykałem w HtH