Gotrek i Felix
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Gotrek i Felix
obie figurki dosc pechowe - zgubilem miecz Felixa i musialem zastapic innym, a po posprejowaniu purity sealem zorientowalem sie, ze zapomnialem o dziarach na Gotreku
modele robione na zamowienie - tak, mnie tez sie czasem - zadko - zdarza... . nie maluje ani dobrze, ani szybko - ale coz, na bezrybiu i rak ryba
IMHO najbrzydsze wcielenia bohaterow sagi Kinga, wiec malowalo sie ich dosc niewdziecznie. najbardziej zadowolony jestem z glowy trolla
modele robione na zamowienie - tak, mnie tez sie czasem - zadko - zdarza... . nie maluje ani dobrze, ani szybko - ale coz, na bezrybiu i rak ryba
IMHO najbrzydsze wcielenia bohaterow sagi Kinga, wiec malowalo sie ich dosc niewdziecznie. najbardziej zadowolony jestem z glowy trolla
"I fart in your general direction"
Ja mam pare jednostek przez przypadek podobnie polakierowanych. Na stole tak tego nie widac no i dla graczy moze to i lepiej jak maja tak table-top modele.
Jezeli ktos ma lepsze to lakier psuje znacznie caly efekt. nie mozna zrobic dobrego zdjecia bo wlasnie blyszczy sie tak jak na zalaczonym obrazku.
Modele wporzadku, rzeczywiscie glowa trola jest fajna. Jednak jakies nazdwyczajne dzielo nie jest. Fajne do gry.
Jezeli ktos ma lepsze to lakier psuje znacznie caly efekt. nie mozna zrobic dobrego zdjecia bo wlasnie blyszczy sie tak jak na zalaczonym obrazku.
Modele wporzadku, rzeczywiscie glowa trola jest fajna. Jednak jakies nazdwyczajne dzielo nie jest. Fajne do gry.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
fajnie zrobiona głowa (miejsce odcięcia)
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
polecam lakier model mastera. generalnie srednio mi sie podoba. miejscami dosc neistarannie (np. paski na spodniach) a twarze wydaja sie dosc bardzo lalkowe. taki w miare table top.
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
A mi sie ten model gotreka bardzo podoba
Malowanie spoko tylko jak juz wszyscy zauwarzyli sie chłopaki świecą zdeka
Malowanie spoko tylko jak juz wszyscy zauwarzyli sie chłopaki świecą zdeka
Prawie rok!
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Własnym oczom nie wieże !! Szaman maluje figurki !!
Ale z tym sprejem to przeholowałeś teraz sie świeca jak nie powiem co Spodenek u Gotreka to chyba w ogóle nie cieniowałeś
Nie no nekromancja znów wraca.....
Ale z tym sprejem to przeholowałeś teraz sie świeca jak nie powiem co Spodenek u Gotreka to chyba w ogóle nie cieniowałeś
Nie no nekromancja znów wraca.....
Łoku**a. Archeolog.
btw.
huauhuhahauha
btw.
huauhuhahauha