GŁOSOWANIE: Ilość zaliczanych turniejów - sezon przejściowy

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

Zablokowany
Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

GŁOSOWANIE: Ilość zaliczanych turniejów - sezon przejściowy

Post autor: Dymitr »

Głosowanie jawne, trwa do 7 czerwca 2012 (godz.23:59)

1. Czy jesteś za zmianą punktu 7.3 regulaminu na czas trwania sezonu 2012:

Kod: Zaznacz cały

7.3 Do rankingu liczy się dziesięć najlepszych wyników turniejowych danego gracza, przy czym maksymalnie cztery wyniki z turniejów klasy master.
a) TAK
b) NIE

2. W przypadku zmiany regulaminu jestem za:

a) Do rankingu liczy się dziewięć najlepszych wyników turniejowych danego gracza, przy czym maksymalnie cztery wyniki z turniejów klasy master.
b) Do rankingu liczy się osiem najlepszych wyników turniejowych danego gracza, przy czym maksymalnie cztery wyniki z turniejów klasy master.
c) Do rankingu liczy się siedem najlepszych wyników turniejowych danego gracza, przy czym maksymalnie cztery wyniki z turniejów klasy master.
d) Do rankingu liczy się sześć najlepszych wyników turniejowych danego gracza, przy czym maksymalnie cztery wyniki z turniejów klasy master.
e) Do rankingu liczy się dziewięć najlepszych wyników turniejowych danego gracza, przy czym maksymalnie trzy wyniki z turniejów klasy master.
f) Do rankingu liczy się osiem najlepszych wyników turniejowych danego gracza, przy czym maksymalnie trzy wyniki z turniejów klasy master.
g) Do rankingu liczy się siedem najlepszych wyników turniejowych danego gracza, przy czym maksymalnie trzy wyniki z turniejów klasy master.
h) Do rankingu liczy się sześć najlepszych wyników turniejowych danego gracza, przy czym maksymalnie trzy wyniki z turniejów klasy master.
i) Do rankingu liczy się dziewięć najlepszych wyników turniejowych danego gracza, przy czym maksymalnie dwa wyniki z turniejów klasy master.
j) Do rankingu liczy się osiem najlepszych wyników turniejowych danego gracza, przy czym maksymalnie dwa wyniki z turniejów klasy master.
k) Do rankingu liczy się siedem najlepszych wyników turniejowych danego gracza, przy czym maksymalnie dwa wyniki z turniejów klasy master.
l) Do rankingu liczy się sześć najlepszych wyników turniejowych danego gracza, przy czym maksymalnie dwa wyniki z turniejów klasy master.
m) Do rankingu liczy się pięć najlepszych wyników turniejowych danego gracza, przy czym maksymalnie dwa wyniki z turniejów klasy master.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

1. Tak
2. G
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

Ad.1 tak
Ad.2 G
xYz

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Tak, h (3+3)

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

1. Tak
2. M
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

1. Tak
2. M
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

1. Tak
2. G (4 L+3 M)
Ostatnio zmieniony 25 maja 2012, o 07:39 przez c4h10, łącznie zmieniany 1 raz.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

1.tak
2.G (3 master 4 lokale)

Awatar użytkownika
X.Maciek
Falubaz

Post autor: X.Maciek »

1. Tak
2. M
"Armia baranów dowodzona przez lwa jest silniejsza niż armia lwów dowodzona przez barana"

Obrazek

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

1.TAK
2.G
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

1.TAK
2.G

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

1. Tak
2. G

Awatar użytkownika
Andy Schleck (Mati)
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Andy Schleck (Mati) »

1.tak
2.m
Gdzie jest EIS?

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

1. Tak
2. G (4 L+3 M)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

1. Tak
2. m
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Tak
h
Obrazek

Trubas
Falubaz

Post autor: Trubas »

Tak
H
Jeżus pisze:Trubas okazałeś się mieć większą choppę, więc masz swoją nagrodę:

Zawsze chciałem być w Nemezis :(
Obrazek

Awatar użytkownika
Urban
Falubaz

Post autor: Urban »

Tak
G

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

1. Tak
2. G

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

1. Tak
2. G
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Zablokowany