Skończony, bałem się że lakier wszystko popsuję ale chyba nie wyszło źle. Pierwsze zdjęcie na konkurs, drugie pokazowe z wszystkimi 6 rączkami by dostosować lorda do rozpiski. Rączki na magnesy oczywiście. Malowanie tak jak reszta armii by wszystko wyglądało spójnie. Pozdrawiam.
PMOTM XXXV - Skaven Warlord & War-litter
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMOTM XXXV - Skaven Warlord & War-litter
Ostatnio zmieniony 13 cze 2012, o 12:14 przez mate85, łącznie zmieniany 1 raz.
osobiście zakochałem się w tej figurce po prostu ; ) kazdy kolor mi się podoba pewnei będe napastował twórce o przepisy na nie ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
śmiało pytaj 95% przepisów na kolor mam spisanych
Malunek bardzo zacny! Dobra robota
Jednak na tych zdjęciach dobrałeś złe tło - rób zdjęcia na ciemnym tle. Biały odbija tło. Jeszcze przy takim ciemnym malowaniu na zdjęciu robi się ciemna kupa i ciężko skupić wzrok i nic go nie przykuwa.
Jednak na tych zdjęciach dobrałeś złe tło - rób zdjęcia na ciemnym tle. Biały odbija tło. Jeszcze przy takim ciemnym malowaniu na zdjęciu robi się ciemna kupa i ciężko skupić wzrok i nic go nie przykuwa.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bardzo fajniacka robota - trochę bliższe fotki by się przydały...