DMP 2013
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
DMP 2013
Chyba czas zastanowić się, kto będzie chciał podjąć się organizacji DMP 2013 prawda? Jak w zeszłym roku - dajmy sobie miesiąc na zgłoszenie kandydatur. Po 9 października założę głosowanie.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Liczę na kandydatury ze Śląska, bądź Warszawy.
xYz
Ja też...
Wisła Kraków.
jeszcze dwa ośrodki się zastanawiają i robią obliczenia budżetowe. Poproszono mnie o choćby 3 dni więcej czasu - jeżeli nie będzie mądrego sprzeciwu, to myslę żeby dać im ten czas.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Jestem za tym żeby dać tym ośrodkom te 2 dni czasu więcej.
Wisła Kraków.
- swieta_barbara
- habydysz
Tez mi sie wydaje, ze nie ma co przedluzac - Krzysiek zapowedzial, ze Slask nie startuje, w Warszawie tez nikt nie chce sie tego podjac, skoro RS ma ochote, to nie ma co ich przytrzymywac.
A ja myslalem, ze to forum dotyczace HOBBY, gdzie kazdemu zalezy na rozwoju srodowiska... Najwyrazniej sie mylilem i jesli zgloszenia wplyna 2 dni pozniej, zawali sie nasz odrealniony swiat, PiS nie wygra wyborow, zapadnie sie cala warszawa, a nastepnym prezydentem bedzie czarnuch... Wez sie gosciu troche wyluzuj, bo ci zylka w koncu peknie.lohost pisze:sprzeciw. miesiac czasu to wystarczajaco dla sumowania 2 slupkow cyferek, przy obecnej modzie na forum przestrzegania scisle zapisow termninow odnosnie turniejow, dajmy dobry przyklad i nie robmy szopek. nie moze byc tak ze 2 dni dla jednych to termin nie do przeskoczenia, a dla innych to darmowy przywilej. rowni i rowniejsi?
zglaszasz 2 dni po terminie i nie da rady
pozdrawiam

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 20&start=05.1.1 Dziesiątym turniejem klasy master są Drużynowe Mistrzostwa Polski. Organizator tego turnieju jest wybierany spośród zgłoszonych kandydatur w drodze głosowania w terminie trzech miesiący od ostatnich Drużynowych Mistrzostw Polski.
Mamy czas do 12 listopada. Więc bez zbędnego pierdolenia proszę.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Przybastuj, kolego. "Japą" możesz się posługiwać w domu, jak Ci krewni pozwalają, ja sobie nie życzę.lohost pisze:Jankiel, glosowanie ma sie odbyc w terminie do 3 miesiecy, nikt nie napisal ze ma trwac 3 miesiace, skoro mod wyznaczyl termin to po cos to jest. Nie wciskaj mi ze czlowiek oblatany terminach chce przeforsowac taki piece of shit.
Rince, nie wiem dlaczego stalem sie celem Twojego wywodu, zglosic sie moze kazdy i doliczac sie na spokojnie pozniej prawda? Najpierw jest szum o to ze wszyscy maja w dupie regulaminy, terminy, modow itd, pozniej kreci sie juz zupelnie w druga strone?
Krzysiu, jakiego jadu do cholery? Jak operator Ci pisze ze masz do czegos prawo/termin to tak chetnie to oddajesz i z pocalowaniem dupe bierzesz nawet jak swoj wlasny regulamin zlamie? Jesli nit nie przestrzega pewnych regul to po kiju jestescie tutaj modami a my sie wyglupiamy w tworzenie jakichs pozorow. Nastepnym razem jak znajdziesz jakies niescislosci w zgloszonym turnieju to zamknij jape bo regulamin nic nie znaczy, idz poskarz sie gdzies indziej.
A do meritum, to nie ma zapisów regulaminu sztywno określających powyższą sytuację, więc nie wyciągaj przykładu niezaliczonego turnieju (to wlaśnie ten jad), bo nijak się to ma.
Dymitr napisał że po 9 założy głosowanie, więc nie wiem o co w ogóle się rzucacie. Dziś mamy 7, najwyżej trzy dni później czyli 10 (dokładnie po 9), założy głosowanie (choć nie musi, jak wykazał Jankiel) i będzie. Nie wiem skąd taka presja w temacie.
No i jakaś słaba ta argumentacja, Lohost. Żadnych zapisów Dymitr nie łamie, a co chodzi z braniem operatorem i dupą to nie wiadomo, ale można się przyzwyczaić. Znowu będziesz się tego teraz rakie wycofywał, coraz pokrętniej się tłumacząc. Albo agresywnie atakując dyskutantów.

Ostatnio zmieniony 7 paź 2012, o 13:57 przez KrzysiekW, łącznie zmieniany 1 raz.
Termin podany przez Dymitra jest tylko porządkowy. W zeszłym roku też kilka razy go przekładaliśmy i nikt nie umarł.

Zgłaszanie kandydatur przedłużone. Temat zamknięty.
ajpierw jest szum o to ze wszyscy maja w dupie regulaminy, terminy, modow itd, pozniej kreci sie juz zupelnie w druga strone?

Zgłaszanie kandydatur przedłużone. Temat zamknięty.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
nie wiem kogo nazywasz wiekim ślaskim bossem, ale jezeli mnie to napiszę Ci tak:
Wrocław nie jest częscia Ślaska, który jest powswzechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Idź założ swoja ligę, graj sobie tam i będzie cacy. Termin przedłużamy
Wrocław nie jest częscia Ślaska, który jest powswzechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Idź założ swoja ligę, graj sobie tam i będzie cacy. Termin przedłużamy
lohost, nikt tu nie uznaje cię za przeciwnika. Raczej irytujesz ludzi. Jesteś gdzieś pomiędzy chłopcem, który rzuca ulotki na żywopłot a wiecznie śliniącym się dzieckiem. 

Tworzenie drugiej ligi to moim zdaniem sabotaż.
Wisła Kraków.