ETC 2013
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
ETC 2013
Skład wygrał po raz drugi - oznacza to, że system się sprawdza. Myślę, że warto już dziś zastanowić się, kto będzie selekcjonerem polskiej kadry na następne mistrzostwa. Myślę, że możemy zrobić coś na kształt wyborów, zbierając pojawiające się propozycje. Pamiętajmy, że wybieramy dwóch szefów:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Nie zmieniałbym selekcjonerów, jeżeli sami nie wyrażą chęci rezygnacji. Zmieniliśmy Dębka i Barba tylko dlatego, że sami nie chcieli drugi rok z rzędu prowadzić kadry
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- swieta_barbara
- habydysz
A ja na selekcjonerow dalbym kudlatego i Rinca/Debka.
Ja najchętniej bym poczekał na sprawozdanie i rekomendacje od Młodego / Crusa.
Można wygrać ETC i robić to za każdym razem w inny sposób. Zmiana selekcjonerów da możliwość wykazania się innym graczom. Crus i Młody, jeśli będą pracować tak samo jak w tym roku, to dostaną się do składu. Zmiany są dobre, pomimo, że wprowadzają wiele obaw. Dobrze to wyglądało w zeszłym roku - obecni selekcjonerzy, z powodu niedyspozycyjności, zarekomendowali swoich następców. Nie negujmy jednak ponownego wyboru Szczurka i Jaszczurka na selekcjonerów, ale ważnym jest, aby LL otwarła się na kandydatury innych.
Właśnie doszły mnie słuchy...
Nie wiem co było w ww. poście, ale szkoda, że osoba go rzucająca boi się jednak wyrażania własnych opinii i usuwa posty. Tak czy inaczej, co by nie spamować w generalnie ważnym temacie - myślę, że warto miec kilka opcji, nawet mimo możliwości utrzymania selekcjonerów w obecnym składzie (czego generalnie jestem zwolennikiem)
Nie wiem co było w ww. poście, ale szkoda, że osoba go rzucająca boi się jednak wyrażania własnych opinii i usuwa posty. Tak czy inaczej, co by nie spamować w generalnie ważnym temacie - myślę, że warto miec kilka opcji, nawet mimo możliwości utrzymania selekcjonerów w obecnym składzie (czego generalnie jestem zwolennikiem)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Nie dość, że nie posiadłeś umiejętności czytania ze zrozumieniem, to jeszcze poziom dyskusji przez Ciebie prezentowany spadł odrobinę poniżej mojego tłustego brzucha.
Na szczęście mam na Ciebie wyjechane, co gwarantuje mi prawo bycia forumowym celebrytą.
Żagnam sie staropolskim - pozdro - poćwicz.
A w temacie dyskusji...
Są jeszcze jakieś inne typy na selekcjonerów, na wypadek nieomożności/braku chęci obecnych bossów?
Zaznaczam, że to luźna dyskusja:)
Na szczęście mam na Ciebie wyjechane, co gwarantuje mi prawo bycia forumowym celebrytą.
Żagnam sie staropolskim - pozdro - poćwicz.
A w temacie dyskusji...
Są jeszcze jakieś inne typy na selekcjonerów, na wypadek nieomożności/braku chęci obecnych bossów?
Zaznaczam, że to luźna dyskusja:)
Dymitr z Lohostem
, koniecznie w parze 

- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Młody pisze:Dymitr z Lohostem, koniecznie w parze
+1 jak Bolek i Lolek ^^