Euro Lizaki Golonki

Moderator: Ziemko

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Euro Lizaki Golonki

Post autor: Golonka »

Dawno mi się nie chciało nic pisać na forum, ale dzisiaj "wpadłem" na pomysł lekko zmienionej rozpiski Crusa. Może działać.

Slann Mage priest -420
-BSB
-Banner of swiftness
-Plaque of protection
-Focused Rumination
-Focus of the mystery
-Dispell Scroll
-Dragonbane game

Saurus Scar Veteran- 160
-Cold One
-Light armour
-Sword of might
-Dawnstone
-Charmed shield

Saurus Scar Veteran-161
-Cold One
-Armour of Destiny
-Great Weapon

Skink Priest-105
-Cube of Darkness

10 Skink Skirmishers- 70
10 Skink Skirmishers- 70
10 Skink Skirmishers- 70

26 Skinks- 317
-FCG
-3 Kroxigors

26 Skinks- 317
-FCG
-3 Kroxigors

6 Chameleon-72

6 Chameleon-72

6 Chameleon-72

3 Terradon -90
3 Terradon -90
3 Terradon -90

3 Salamanders Hounting Pack
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Myth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Myth »

No wygląda ok, dwie kohorty z kroxami będą nieźle bruździć. Tyle że szkoda itzi grubs na żabie. Masz na niej heaven oczywiście?

W ogóle to co Cię tak wzięło na Euro... po Euro? ;-)
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

A na szybko robiłem sobie rozpiskę jadąc uczyć znajomego i coś takiego wyszło. Tak na Żabie oczywiście Heaven. Jak do tej pory nie zagrałem tym jakiejś niezliczonej masy bitew, ale jest w działaniu naprawdę imponująca. Nie wiem czy przebije moją normalną i wątpię w to, ale tak dla zabawy jest świetna.
Furion pisze:
@nders9 pisze:
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

Fajna :)
Troche maly smietnk ale wyglada na solidns i trudno pkt urwac

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

mało magicznych ataków. rozumiem ze spirit hosty wyparowują z magii?
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Nie wyobrażam sobie, aby przeżyły specjalnie długo. A nawet jak im się uda, jeden z kowbojów ma magiczne.
Furion pisze:
@nders9 pisze:
No, becouse no.

Awatar użytkownika
DarkAngel
Oszukista

Post autor: DarkAngel »

Grałeś już na tej rozpisce ? Jak się spisują 2 kohorty ?
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Grałem. W sumie świetnie, jak mi zabili dwa kroxy w jednej to drugą przejęła jej target, a tamta nie oddając punktów zaczęła strzelać i odginać. Fajna sprawa, daje ci sporo możliwości i do tego ciągle fajnie tym się łapie masę rzeczy. Dwie Takie cohorty są świetne na skaveny. Kroją wszelkie abominacje i slavów. Fajna sprawa, aż jestem zaskoczony.
Furion pisze:
@nders9 pisze:
No, becouse no.

Awatar użytkownika
DarkAngel
Oszukista

Post autor: DarkAngel »

Aż sam potestuję jak się na tym gra :) BTW jaki lore na slannie ?
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Jak pisałem Heaven
Furion pisze:
@nders9 pisze:
No, becouse no.

Dargor
Chuck Norris

Post autor: Dargor »

Witam,

Że tak zapytam Kohorta nie przegrywa CR'em z wynaturzeniem o milion? Ja jako straszny leszcz i bardziej gracz kanapowy wystawiam kohortę ponieważ ładnie się prezentuje na stole oraz do ataków wspomagających flanki, zawsze jak puszczałem ją do przodu to mimo dopakowań z magii (gram głównie na niebie) padały:(

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Oto w niej chodzi, że nie może iść do combatu z klocem worriorów khorna od przodu i spodziewać się sukcesu (Znaczy owszem możesz, ale po pierwsze musi w niej wtedy siedzieć obu kowbojów i do tego musisz tam wcisnąć co najmniej 2 czary, a najlepiej 3 i wtedy mimo, że możesz przegrać CR to stoisz na steadfascie) tym bardziej z white lionami. Owa jednostka służy do łapania wszelkiego rodzaju monsterów, kowbojów, tanków, kawaleri, słabszych oddziałów wroga lub do wspomagania atakiem od boku. Dodatkowo fajną sprawą jest ich ruch oraz fakt, że dzięki muzykowi i swift reformom to jest oddział, który jak się postara to również może postrzelać. Wszystko zależy od okoliczności, a grając armią taką jak lizaki to ty te okoliczności tworzysz poprzez tak zwany "CC" wyciągnięty z gier MMO czyli Crowd Control. (Odginanie and stuff)
Furion pisze:
@nders9 pisze:
No, becouse no.

ODPOWIEDZ