Filer do WE - pomysły
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Filer do WE - pomysły
Wpadlem na pomysl wykonania fileru do WE, w postaci malej "kapliczki" cos ala studzienka http://www.games-workshop.com/gws/catal ... od1500411a tylko wieksze, =/- na podstawce montrous inflantry. Problem jest taki że brakuje mi weny jak konkretnie miało by to wyglądać. "kapliczka" leśna, zarośnięta krzewami, troszke podniszczona, ale przy tym totalnie elficki deasign, wymiary: podstawka najlepiej MI, wysokosc: troszke wyzsze niz piechota. Ma ktoś jakieś pomysły ? może jakieś zdjęcia nawet ? 

- Stormtrooper
- "Nie jestem powergamerem"
Ah nie ma to jak inspiracje ciągnięte z WoW'a. A może zamiast magicznej świątyni/kapliczki wystarczy Ci magiczne drzewo górujące nad klockiem ? Do inspiracji podrzuce ci coś takiego http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=pl& ... s:38,i:231
Sorrki za tak długi link, ale nie wiem jak to zmniejszyć.
Sorrki za tak długi link, ale nie wiem jak to zmniejszyć.
EAT SLEEP CONQUER REPEAT
- Stormtrooper
A czemu nie inspirować się czymś co jest dobre? Wydaje mi się że takie drzewo będzie średnio wyglądać, chyba że cała jednostka będzie w lesie, a drzewo będzie górować, bo inaczej będą wyglądać jak na polu
podpis był nieregulaminowy
a moze zamiast kapliczki cos innego:

przepraszam za ten offtop ale jak zobaczylem ten temat to od razu mi sie ten obrazek przypomnial

przepraszam za ten offtop ale jak zobaczylem ten temat to od razu mi sie ten obrazek przypomnial

DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
W filmie Władca Pierścieni był moment lesie Galadrieli i tam była taka miska z wodą
Tylko, że lepiej by to wyglądało na większej podstawce, w której centrum byłaby ta misa 

- Stormtrooper
A może jakiś portal, wejście do starego ogrody zarośnięte bluszczem etc ?
podpis był nieregulaminowy