podrożał WD?
podrożał WD?
we włocławskim Empiku za WD330 zapłaciłem 24,90.
do tej pory kosztował 19.90...
natomiast cena na okładce pozostała bez zmian Ł4.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
I tak tego mało kto kupi książeczkę z reklamami.
-
- "Nie jestem powergamerem"
nie wiem dlaczego, ale u nas WD dalej kosztuje 20zł 
pzdr

pzdr
"Cięzka noc, co? ... pół miliarda się wymknęło..."
Amor patriae nostra lex
Salamun Aleykum
Amor patriae nostra lex
Salamun Aleykum
A ktoś W ogóle WD kupował? Po co? Papier toaletowy tańszy.Shinue pisze:we włocławskim Empiku za WD330 zapłaciłem 24,90.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
niektorzy kupuja dla utrzymania kolekcjiDuderson pisze:A ktoś W ogóle WD kupował? Po co? Papier toaletowy tańszy.Shinue pisze:we włocławskim Empiku za WD330 zapłaciłem 24,90.

reklamy, reklamami, ale pare ciekawych rzeczy jest (z 3-4 strony

pzdr
p.s.
a co do ceny to w Gdańskim Empiku cena to 19,90
WD brytyjski (czyli ten dostępny w Polsce) miał niedawno chwilową zwyżkę formy - numery 327 i 328. Nie były jakieś świetne, ale zawierały sporo artykułów o malowaniu z okazji nowych DA, devastatorów, harlequinów i foundation paints. Zdjęcia pokolorowanych elementów z wyprasek i pokazanie możliwości kombinacji też było fajne - ogólnie 327 był pierwszym WD, jaki kupiłem i autentycznie nie żałowałem wydanej kasy.
Myślałem, że to początek zwyżkowej tendencji, ale od 329 znowu zaczęło być słabo.
Myślałem, że to początek zwyżkowej tendencji, ale od 329 znowu zaczęło być słabo.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
trzeba bylo kupowac 7-8lat temuTomash pisze:327 był pierwszym WD, jaki kupiłem i autentycznie nie żałowałem wydanej kasy.
ale prawa marketingu rzadza sie swoimi prawami
a GW przeciez "wraca" do tej swojej starej polityki "hobbysty" (nie mylic z: monopolisty)
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
ja za WD330 płaciłem dokładnie 19.99 a w takich gdzie są sprzedawane figsy itp. to 24.99 

sprawa jest dosc prosta - WD dostarcza do Empikow posrednik (dokladnie Comag) i cena detaliczna gazety nie zalezy juz w tym momencie od GW. cena WD spadla w Empikach wlasnie wtedy, gdy posrednictwo przejal Comag. duza firma moze sobie pozwolic na obnizenie cen (vide promocje w nowo otwartych Saturnach).
a co do roznych cen w roznych salonach Empiku - WD to nie jedyny przypadek. ceny niektorych produktow w Empikach roznie sie czasem nawet o 30%...
a tak na marginesie - WD byl nominowany do tegorocznej nagrody Asy Empiku w kategorii miesiecznik zagraniczny. przegralismy jednak z Art & Decour (chyba tak to sie pisze
).
a co do roznych cen w roznych salonach Empiku - WD to nie jedyny przypadek. ceny niektorych produktow w Empikach roznie sie czasem nawet o 30%...
a tak na marginesie - WD byl nominowany do tegorocznej nagrody Asy Empiku w kategorii miesiecznik zagraniczny. przegralismy jednak z Art & Decour (chyba tak to sie pisze

"I fart in your general direction"