BSB VC

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Przemysław Szulc
Wałkarz

BSB VC

Post autor: Przemysław Szulc »

Jakis rok temu pomalowalem tego figuraska:
Obrazek
Calkiem niedawno dorobilem mu sztandar:
Obrazek
A oto figsa w komplecie:
Obrazek

Pomysl na tego bsbka oczywiscie zaczerpniety z pracy Blesa(DZ za inspiracje:):)

p.s.
moze jutro uda mi sie zrobic lepsze fotki

pozdro

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

figurasek ladny - kolory dobrze dobrales. Sztandar jakby troche nie z tej bajki - nie pasuje stylem do wampira. Nie wydaje mi sie takze zeby wygodne bylo 3manie takie sztandaru w jednej lapie i w takiej pozycji, ale widze ze mu nietoper pomaga chociaz 8) Ładnie natomiast namalowales swiecidelko - cacy, swieci sie i wgl ;)

Awatar użytkownika
Ryu
Chuck Norris

Post autor: Ryu »

Figurka już była to się nie odezwę...

Sztandar - dla mnie świetny :) Super pasuje i malowanie też gicior. A dodatkowo cały klimacik nadaje latający batman :D Świetne.

Kończ Waść całą armię VC 8)

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Ładny bsb, tylko zastanawiam się czy trzyma dobrze równowagę na stole :wink: A i twarz mogłaby być bledsza, ale to kwesta gustu, jedni wola takie inni takie 8) Ogólnie jest bardzo nice. Tylko trochę ma tak nienaturalnie tą głowę opartą na ręce, ale pewnie to tez kwesta gustu.

Sztandar rulez!!!

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

Skaven pisze:Ładny bsb, tylko zastanawiam się czy trzyma dobrze równowagę na stole :wink: A i twarz mogłaby być bledsza, ale to kwesta gustu, jedni wola takie inni takie 8) Ogólnie jest bardzo nice. Tylko trochę ma tak nienaturalnie tą głowę opartą na ręce, ale pewnie to tez kwesta gustu.

Sztandar rulez!!!
[ciach] - bless
ta figurka jest taka wiec sie nie rzucaj, a co do twarzy sie oczywiscie zgodze :D

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Czy to nie jest przypadkiem reaper?/ Mają świetne modele VC

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Nijlor pisze:Czy to nie jest przypadkiem reaper?/ Mają świetne modele VC
owszem. ja mam wampira w plaszczu na ksztalt skrzydel - IMHO fajniejszy wzor. Reaper robi jedna rzecz do kitu - bron. taka bardzo DDkowa jest...

a zeby offtopu nie bylo - malowanie jak zwykle bardzo fajne - zarowno wampir, jak i sztandar. nie podoba mi sie strasznie mocowanie sztandaru - jest nienaturalne. moze sprobuj przekrecic go o 90 stopni w lewo?
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

A mi całkiem gacoperz nie leży - dysonans pomiędzy jakością malowania a osadzeniem gacka na kawałku druta.

Awatar użytkownika
Przemysław Szulc
Wałkarz

Post autor: Przemysław Szulc »

AHOJ!
Stawiam flache jak znajdziesz jakis elegancki sposob na mocowanie nietoperka:D
Swoja droga dobrze ze nie widziales jak z za plecow wampira dyndal kawalek drutu:) Tak dyndal ze mu kawalek plaszcza uciachal:/

Mam swiadomosc tego ze jako praca na konkurs to lipa, ale dalej bede uwazal ze taki gacek na stole z cala armia jest GIT.BTW zamierzam wiecej takich gackow sobie pomazac i podoczepiac w rozne miejsca.
p.s.
jakby ktos chcial sie pozbyc plastikowych nietoperkow chetnie wciagne!!

ODPOWIEDZ