Jakis rok temu pomalowalem tego figuraska:
Calkiem niedawno dorobilem mu sztandar:
A oto figsa w komplecie:
Pomysl na tego bsbka oczywiscie zaczerpniety z pracy Blesa(DZ za inspiracje:):)
p.s.
moze jutro uda mi sie zrobic lepsze fotki
pozdro
BSB VC
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
figurasek ladny - kolory dobrze dobrales. Sztandar jakby troche nie z tej bajki - nie pasuje stylem do wampira. Nie wydaje mi sie takze zeby wygodne bylo 3manie takie sztandaru w jednej lapie i w takiej pozycji, ale widze ze mu nietoper pomaga chociaz Ładnie natomiast namalowales swiecidelko - cacy, swieci sie i wgl
Ładny bsb, tylko zastanawiam się czy trzyma dobrze równowagę na stole A i twarz mogłaby być bledsza, ale to kwesta gustu, jedni wola takie inni takie Ogólnie jest bardzo nice. Tylko trochę ma tak nienaturalnie tą głowę opartą na ręce, ale pewnie to tez kwesta gustu.
Sztandar rulez!!!
Sztandar rulez!!!
[ciach] - blessSkaven pisze:Ładny bsb, tylko zastanawiam się czy trzyma dobrze równowagę na stole A i twarz mogłaby być bledsza, ale to kwesta gustu, jedni wola takie inni takie Ogólnie jest bardzo nice. Tylko trochę ma tak nienaturalnie tą głowę opartą na ręce, ale pewnie to tez kwesta gustu.
Sztandar rulez!!!
ta figurka jest taka wiec sie nie rzucaj, a co do twarzy sie oczywiscie zgodze
owszem. ja mam wampira w plaszczu na ksztalt skrzydel - IMHO fajniejszy wzor. Reaper robi jedna rzecz do kitu - bron. taka bardzo DDkowa jest...Nijlor pisze:Czy to nie jest przypadkiem reaper?/ Mają świetne modele VC
a zeby offtopu nie bylo - malowanie jak zwykle bardzo fajne - zarowno wampir, jak i sztandar. nie podoba mi sie strasznie mocowanie sztandaru - jest nienaturalne. moze sprobuj przekrecic go o 90 stopni w lewo?
"I fart in your general direction"
- Przemysław Szulc
- Wałkarz
AHOJ!
Stawiam flache jak znajdziesz jakis elegancki sposob na mocowanie nietoperka:D
Swoja droga dobrze ze nie widziales jak z za plecow wampira dyndal kawalek drutu:) Tak dyndal ze mu kawalek plaszcza uciachal:/
Mam swiadomosc tego ze jako praca na konkurs to lipa, ale dalej bede uwazal ze taki gacek na stole z cala armia jest GIT.BTW zamierzam wiecej takich gackow sobie pomazac i podoczepiac w rozne miejsca.
p.s.
jakby ktos chcial sie pozbyc plastikowych nietoperkow chetnie wciagne!!
Stawiam flache jak znajdziesz jakis elegancki sposob na mocowanie nietoperka:D
Swoja droga dobrze ze nie widziales jak z za plecow wampira dyndal kawalek drutu:) Tak dyndal ze mu kawalek plaszcza uciachal:/
Mam swiadomosc tego ze jako praca na konkurs to lipa, ale dalej bede uwazal ze taki gacek na stole z cala armia jest GIT.BTW zamierzam wiecej takich gackow sobie pomazac i podoczepiac w rozne miejsca.
p.s.
jakby ktos chcial sie pozbyc plastikowych nietoperkow chetnie wciagne!!