od 2 lat sprzedaje figurki GW i wyobraźcie sobie jeszcze ani razu nie zgłosiłem się na Waszym Forum.
Tak wiem, co za wstyd........

Aby więc bardziej zaistnieć w Waszej świadomości zdecydowaliśmy się w superseriach na przygotowanie oferty dla forumowiczów. Jest to jedna z całej serii ofert specjalnych jaka się pojawiać będzie systematycznie na stronach forum.
Od dzisiaj do środy będę rozdawał KUPONY ZNIŻKOWE o wartości odpowiednio -20zł, -30zł, -50zł.
Oczywiście kuponów mamy ograniczoną ilość w liczbie kilkudziesięciu, więc decyduje kolejność zapytań na PW.

Zasady przyznawania są b.proste:
1) Jeden uczestnik może dostać TYLKO JEDEN KUPON (zastanów który chcesz wybrać)
2) Każdy z kuponów ma limit minimalnego zamówienia. Tak więc aby użyć kuponu 20 zł musisz zamówić za minimum 200 zł, kupon 30 zł ma limit 300 zł a kupon 50 zł ma limit 500 zł +wysyłka GRATIS)
3) jeżeli już wiesz jaki kupon Ci odpowiada, piszesz do mnie na PW maila o treści kupon 20pln lub kupon 30pln lub kupon 50pln .
4) ja odpisuje Ci na PW kod kuponu na wybraną przez Ciebie kwotę (20 Pln, lub 30 Pln, lub 50 pln) lub informuje o wyczerpaniu ilości wolnych kuponów.
5) rejestrujesz się na http://www.superserie.pl i robiąc zakup używasz kodu kuponu
6) system odliczy Ci twoją kwotę od całości zamówienia
7) UWAGA PRZYPOMINAM kuponów mam TYLKO KILKADZIESIĄT w przypadku wyczerpania puli kuponów poinformuje zainteresowanych na PW lub na poście na forum poniżej.
Oczywiście nie siedzę przed kompem 24h, ale gwarantuje, że każdego dnia minimum ok 20:00 będę zapoznawał się z korespondencją.
Wszystkie Wasze zamówienia zbieramy do Środy 28.11 do 24:00 i następnie wysyłamy Wasze zsumowane zapotrzebowanie do GW. Wysyłkę do Was będziemy realizować po 5.12 (jak tylko otrzymamy zamówienie z UK).
Wszelkie zapytania proszę kierujcie na PW. Oczywiście w razie wątpliwości potwierdzenia wiarygodności oferty podaję kontakt do sklepu
sklep@superserie.pl