Nie muszę chyba dodawać, że należy się tego wykuć na blachęBless pisze:1. Moderator nie nabija postów - moderator ma wiele do przekazania.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie.
3. Moderator nie obija się - moderator czuwa.
4. Moderator nie rozmywa tematu - moderator przypomina o innych ważnych sprawach.
5. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę.
6. Moderator nie spamuje - moderator ekspresywnie wyraża swoje myśli.
7. Moderator nie wykłóca się - moderator szkoli forumowiczów.
8. Moderator nie zakłada głupich tematów - moderator sprawdza czujność forumowiczów.
9. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
10. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.
Moderator - co to je i z czym to się je? ZAPAMIĘTAĆ!
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Moderator - co to je i z czym to się je? ZAPAMIĘTAĆ!
Ku pamięci, wygrzebałem dziś niechcący na forum NG:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
1. Skavenblight nie nabija postów, Skavenblight lubi czterocyfrowe liczby.
2. Skavenblight nie nabija się z Fanatyka, Skavenblight uprzejmie z nim żartuje.
3. Skavenblight nie prowadzi potwornego spamu w temacie "Niezwykli", Skavenblight rozmawia o poważnych i życiowych sprawach.
4. Skavenblight nie jest nimfomanką, Skavenblight jest kobietą świadomą swoich potrzeb.
5. Skavenblight nie wałuje, Skavenblight ma starą wersję Army Buildera [M.T. wie o co chodzi ]
6. Skavenblight nie faworyzuje bród, Skavenblight docenia wartość peelingującą mężczyzny z zarostem.
7. Skavenblight nie głosowała na PiS, Skavenblight pomyliły się karty do głosowania.
8. Skavenblight się nie zalewa w trupa, Skavenblight udaje, by dostarczyć rozrywki kolegom.
9. Skavenblight nie jest uzależniona od forum BP, Skavenblight po prostu zacięła się Mozilla.
10. Szanujcie Skavenblight swą, bowiem innej nigdy mieć nie będziecie.
Khhh, cóż za schiza nocna!
2. Skavenblight nie nabija się z Fanatyka, Skavenblight uprzejmie z nim żartuje.
3. Skavenblight nie prowadzi potwornego spamu w temacie "Niezwykli", Skavenblight rozmawia o poważnych i życiowych sprawach.
4. Skavenblight nie jest nimfomanką, Skavenblight jest kobietą świadomą swoich potrzeb.
5. Skavenblight nie wałuje, Skavenblight ma starą wersję Army Buildera [M.T. wie o co chodzi ]
6. Skavenblight nie faworyzuje bród, Skavenblight docenia wartość peelingującą mężczyzny z zarostem.
7. Skavenblight nie głosowała na PiS, Skavenblight pomyliły się karty do głosowania.
8. Skavenblight się nie zalewa w trupa, Skavenblight udaje, by dostarczyć rozrywki kolegom.
9. Skavenblight nie jest uzależniona od forum BP, Skavenblight po prostu zacięła się Mozilla.
10. Szanujcie Skavenblight swą, bowiem innej nigdy mieć nie będziecie.
Khhh, cóż za schiza nocna!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Dawajcie patyki ,czas rozpalic stos7. Skavenblight nie głosowała na PiS, Skavenblight pomyliły się karty do głosowania.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Noż kurna, wejdzie taka do każdego tematu w PiM i zepsuje...
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Raptaparat pisze:dwoch przysiadow jakby nie mozna nazwac cwiczeniemKatylina pisze:Dobranoc. Przed snem ćwiczyłem trochę. Pierwszy raz od 3 miesięcy. Świetnie się czuję.
Ja przez ten bark wczoraj nie ćwiczyłem. Pierwszy raz od dwóch lat. Strasznie się czuję
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: