WiPy

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

WiPy

Post autor: MuK »

Trochę moich WiPów, koniec roku szkolnego, zaczynają sie wakacje czas sie wziąć do roboty. Oto efekty ostatnich kilku dni mojej pracy.

Głowa Wraith Lorda, którego maluje dla kumpla. Reszta będzie czerwona.

Obrazek

Mój Mauler, na razie tylko brzuch i wnętrza łap od jutra biorę się za skórę.

Obrazek

Konwulsja Termosa lojalistycznego na Termosa do DG.

Obrazek

Głowa trupa. :)

Obrazek

Muk, a raczej jego głowa :) Mój stary Warboss, który jest ostatnia pozostałością po mojej armii orków, postanowiłem go przemalować.

Obrazek

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

no super :) chyba zrobie podobny schemat dla glowy mojego orka (o ile pozwolisz) bo mi sie spodobał :)

resza tez naprawde super :)

(tylke czekam na nnm'a) ;)

Awatar użytkownika
Roman Lord of the Druchii
Chuck Norris
Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką

Post autor: Roman Lord of the Druchii »

najbardziej podoba mi sie głowa trupa :D

reszta spoko

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

Łeb WLroda ciekawy zwłaszcza te pomarańczowe gemy, nad resztą musisz jeszcze trochę przysiąść (dziwię się że chce Ci się go robić w takim standardzie :P)
Termos jak termos, szkoda że nic nie widać ale trupek sympatyczny :)
Orkowi rozjaśnił bym jeszcze zęby
Mauler super tylko brzuch musisz jeszcze rozjaśnić albo co bo jest za 'płaski', wystrzępił bym też pazurki
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Awatar użytkownika
Chaoschild
Chuck Norris

Post autor: Chaoschild »

Super! Swietnie sie zapowiada, w szczeglnosci ta glowa Orka i te Mauler (z jakiegokolwiek systemu pochodzi :) )
PARTY IN THE MOONLIGHT AND DANCE TO THE SUNRISE...

http://www.coolminiornot.com/artist/chaoschild

Patryk
Wodzirej

Post autor: Patryk »

Chaoschild pisze:i te Mauler (z jakiegokolwiek systemu pochodzi :) )
Z hord (www.privateerpress.com).

Awatar użytkownika
thral92
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: thral92 »

mauler mnie uzekl bardzo fajna figureczka sie zapowiada

Awatar użytkownika
Meter
Chuck Norris

Post autor: Meter »

mi też bardzo mauler sięspodobał

czekam na foty tej zielonkawej skórki :wink:

reszta też imho fajnie wygląda

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

Dają rade 8)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Wipy dobre , ale cos gotowego moze zarzucisz zamiast pokazywac kilknascie wipow ?? Mam ostatnio ten sam problem , ze kilka rzecy zaczynam malowac rownoczesnie i nic nie moge skonczyc - porazka :roll:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Ziemko pisze:Mam ostatnio ten sam problem , ze kilka rzecy zaczynam malowac rownoczesnie i nic nie moge skonczyc - porazka :roll:
Znam to skądś - niedługo mi miejsca na stacji zabraknie, a żadnej pracy nie skończyłem. Dzięki żałosności takich WIPowych tematów nie chwalę się jednak tymi rozgrzebanymi pracami ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Nilgar »

Ja to mam prawie od zawsze, więc jeśli Ty od niedawna to możliwe, że się ode mnie zaraziłeś przez stół. Najłatwiej mi się maluje figsy, na których mi mniej zależy ale to się w końcu zdarza bardzo rzadko, tak to nieczego nie potrafię skończyć :cry:

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Zauwazylem tez tendencje do uzywania tych samych lub podobnych kolorw na figurkach ktore sie maluje jednoczesnie:) ale moze mi sie wydaje... Natomiast widze Muk ze rozo-biel i zielen to juz sa twoje barwy :D
Patrze na tego maulera i sobie mysle, ze nic nie zdaze raczej na ten konkurs pocisnac :(
a glowa orka jest najfajniejsza rzezba ze wszystkich wzorow lbow zielonoskorych:D

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Post autor: MuK »

Hehe prawda, większość osób odrzuca, ale to zdecydowanie mój schemat kolorów :P Jeśli chodzi o WiPy to na bank w najbliższym czasie skończę Maulera i WLorda, reszta to plany na czas nieokreślony. Warto żebyś pocisnął, czasu zostało niewiele, ale myślę, ze nawet z Twoją (bardzo podobną do mojej z resztą) prędkością malowania dałbyś rade. Mnie motywuje jedna istotna rzecz która odróżnia ten konkurs od wszystkich dotychczasowych forumowo-internetowych, Cyril w jury.

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

no tak, w sumie fajna sprawa byc ocenianym ze przez jednego z bogow malarskiego polswiatka :wink:

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

Czy ja wiem, dla niego wszystko będzie 'z dupy' :wink:
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

ODPOWIEDZ