komiksy narzeczonej
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
komiksy narzeczonej
Może komuś przypadną do gustu, podbijcie dziewczynie oglądalność
http://druidka.yum.pl/
http://druidka.yum.pl/
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Od kiedy to krytyka wyrażona przez dzikkiego jest obrazą?
Mi się nie podobało.
-Czy też cię obraziłem/ znajomych / ukochaną?
W końcu napisałeś że "może komuś przypadnie do gustu"
Przypomina nieco komiks order of the stick ale brak tego czegoś.
Dzikki słusznie tutaj o komixxach wspomina i ich stylu.
Może fabuła by dała wiele..?
Mi się nie podobało.
-Czy też cię obraziłem/ znajomych / ukochaną?
W końcu napisałeś że "może komuś przypadnie do gustu"
Przypomina nieco komiks order of the stick ale brak tego czegoś.
Dzikki słusznie tutaj o komixxach wspomina i ich stylu.
Może fabuła by dała wiele..?
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Super, że wspierasz narzeczoną i stajesz murem za jej pracą, ale wklejając na forum link do jej komiksu powinieneś się liczyć z potencjalną krytyką. Tym bardziej, że niestety dzikki ma rację - komiks jest zwyczajnie mocno średni zarówno pod względem formy jak i treści. Nawet do starego Rotfl Playing Games startu raczej nie ma, nie mówiąc już o The Unspeakable Vault of Doom czy Romantically Apocalyptic. Mimo wszystko życzę powodzenia autorce komiksu.
Ostatnio zmieniony 20 lut 2013, o 12:40 przez Zaklinacz Kostek, łącznie zmieniany 1 raz.
Lest we forget:
Ogółem to niczym do siebie nie przyciąga. Główne czynniki to albo ciekawa fabuła, tudzież otoczka fabularna, albo ciekawe wykonanie graficzne. Z tego co widzę, to mamy jakiegoś gimp'a, czy PS'a i gradienty, gotowe wypełnienia i rysowanie myszką. Polecam tablet. No i rysowanie tego żywego, a nie złożonego z figur geometrycznych. Trochę duszy artysty trzeba w to przelać. Jakiś fajny styl zaaranżować?
Dzięki panowie, jednak Wasze komentarze czyta mi się już o wiele lepiej i akceptuję je. Po prostu negatywnie odebrałem zwrot "I to jest mój miły komentarz, bo się starałem" pod już negatywną opinią. Jak mam zrozumieć, co by było, gdyby użytkownik dzikki się nie "starał"? Zjechałby całość wulgaryzmami? - tak to odebrałem.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Negatywne opinie też są dozwolone. Mi też się nie podoba.
Co do szaty graficznej, to albo idziemy w prostotę (np. Unspeakable Vault of Doom), albo robimy prace artystyczne na wysokim poziomie. Sugerowałbym, żeby styl narzeczonej stał się mniej detaliczny, a bardziej sugestywny.
Polecałbym lekturę Oglafa, wspomnianego wyżej UVoD, czy starego Rotfl Playing Game. Chodzi tu przede wszystkim o poziom prezentowanego humoru.
Co do szaty graficznej, to albo idziemy w prostotę (np. Unspeakable Vault of Doom), albo robimy prace artystyczne na wysokim poziomie. Sugerowałbym, żeby styl narzeczonej stał się mniej detaliczny, a bardziej sugestywny.
Polecałbym lekturę Oglafa, wspomnianego wyżej UVoD, czy starego Rotfl Playing Game. Chodzi tu przede wszystkim o poziom prezentowanego humoru.
Chyba dawno sesji nie grałem bo jakoś nic nie bawi :/
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
No coż komiksy uważam za średnie jeśli chodzi o fabułę (chociaż parę razy się zaśmiałem),niestety z racji tego że moją pasją są mangi poziom graficzny tych komixów wydaje mi się żałosny bardzo.
Bez obrazy.
Bez obrazy.
Chcesz zarabiać na prowizji od sprzedanych gier? Zapraszam do programu dla każdego youtubera,streamera oraz dla ludzi mających wśród znajomych graczy.G2A.COM
Zajebiste Nie słuchaj gnomów Ja tam się uśmiałem z paru żartów.... Co do strony artystycznej to nie ma być cud świata tylko proste rysunki satyryczne. Koleżanka powalczy trochę nad własnym stylem i będzie dobrze.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Ok, poczytałem więcej i kilka razy się uśmiechnąłem.
a temat zaczyna być spamolubny, więc zamykam. Niech inni oglądają nie komentując, bo mam dość kłótni na BP w tym tygodniu.
A przy okazji: moim zdaniem komiks jest do bani.
A przy okazji: moim zdaniem komiks jest do bani.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.