Prezentuję oddział łuczników, których już wcześniej wipy pokazywałem na owym forum. Wszystkie komentarze mile widziane.

regiment już dorobił się muzyka, czyli bębniarza, jednak nie mam jego fotek.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Chyba Bless musi znow zrobic porzadek , bo naprawde niektore komentarze nie sa mile... Nie pamietaja woly jak cieleciem byly... Nie przejmuj sie uwagami ziom - maluj maluj i jeszcze raz maluj , bedzie coraz lepiej , nie od razu Krakow zbudowano... Nie bede klamal i powiem , ze lucznicy rewelacyjni to nie sa , ale az tak fatalnie tez nie wygladaja... Musisz popracowac przede wszystkim nad metalikami i stannoscia - poczytaj kilka tematow w dziale malowanie i modelowani i pocwicz!!! Tak czy siak glowa do gory !!!Kotlet pisze:A ja wam chlopacy chcialem pokazac moje figsy...ale zjeby chlopaku dostales.
Ja go nie skasowalem - mogl nie jestem modem galerii... Pokaz mi mojego posta w ktorym po kims jezdze...Roman Lord of the Druchii pisze:nie wiem dlaczego go skasowałeś?
u mniew galerii ludzie ostro spamowali i nic a tutaj chwial moment posta nie ma
raz jedziecie ludzi a raz bronicie nei wiadomo dlaczego
rozumiem, że jeżeli ktoś napsize cos złego to jego posty bedą usuwane, bo przecież nie każdy musi umieć malowac