03.03 Gnom - Euro - Bielsko-Biała
03.03 Gnom - Euro - Bielsko-Biała
Sklep GNOM z Bielska-Białej ma przyjemność zaprosić na turniej WFB, 03-03-2013
Format: 3 bitwy po 2400 pkt ograniczenia EURO
Wpisowe: 10zł
Rozpoczęcie: 10:00 (zapisy od 9:30)
Zakończenie turnieju: najpóźniej 18:00
Czas na bitwę: 2h30min (pierwsza bitwa może być nieco dłuższa)
Scanariusza: 3x Battleline
Obowiązują aktualne oficjalne erraty i FAQi oraz polskie uściślenia sędziowskie.
Obowiązuje pole widzenia SLOS
Format: 3 bitwy po 2400 pkt ograniczenia EURO
Wpisowe: 10zł
Rozpoczęcie: 10:00 (zapisy od 9:30)
Zakończenie turnieju: najpóźniej 18:00
Czas na bitwę: 2h30min (pierwsza bitwa może być nieco dłuższa)
Scanariusza: 3x Battleline
Obowiązują aktualne oficjalne erraty i FAQi oraz polskie uściślenia sędziowskie.
Obowiązuje pole widzenia SLOS
Ostatnio zmieniony 1 mar 2013, o 19:02 przez Laik, łącznie zmieniany 1 raz.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Lista zgłoszonych:
1. Laik - WE
2. Benek - VC
3. Cichy - HE
4. Maciek Paraszczak - OK
5. Stone - BRE
6. PiotrB - COD
7. Legion
8. Qc - DE
9. Rymar - LIZ
10. Big Boss M - DE
11. Solo - DOC
12. Młynek - COD
13. Cichy
14. Gremli - VC
15. Eldritch - WOC
1. Laik - WE
2. Benek - VC
3. Cichy - HE
4. Maciek Paraszczak - OK
5. Stone - BRE
6. PiotrB - COD
7. Legion
8. Qc - DE
9. Rymar - LIZ
10. Big Boss M - DE
11. Solo - DOC
12. Młynek - COD
13. Cichy
14. Gremli - VC
15. Eldritch - WOC
Ostatnio zmieniony 2 mar 2013, o 21:52 przez Laik, łącznie zmieniany 8 razy.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
ja lubię ćwiczyć a najlepszymi, śmieszne że w sumie nic się w WE nie zmieniło od początku 8 edycji a nagla armia jest ekstremalnaMaciek P. pisze:Może być - w końcu jak ćwiczyć, to lepiej w warunkach ekstremalnychLaik pisze:może czelendż?Maciek P. pisze:No to może trzeba się przejechać? Proszę o rezerwacje 4 miejsc dla Krakowa
Zawsze byla.... tylko teraz ludzie zaczeli to w koncu zauwazac
... a tak powaznie nie jest to slaba armia i ma kilku naprawde dobrych graczy...uwazam ze te 200 pkt powinni wam zabrac... w koncu macie kilka przedmiotow "nie z tej epoki"... dla Macka z jego ld 8 to slaby paring 
Nie armia ekstremalna, tylko przeciwnikLaik pisze: ja lubię ćwiczyć a najlepszymi, śmieszne że w sumie nic się w WE nie zmieniło od początku 8 edycji a nagla armia jest ekstremalna
Ale poza tym, to tak - nic się nie zmieniło, i Ogry mają z WE pod górę od zawsze
Ja już mam Ld9 (Tyrant), ale kosztem Mournfangów, więc tak - zapowiada się droga przez męke w 1 bitwe. Może dzięki temu odkuje się później na niższych stołachPiotrB pisze:... dla Macka z jego ld 8 to slaby paring
Z rezerwacji Legionu na razie jedzie Stone i ja, gościnnie PiotrB, a co do 4 miejsca w samochodzie losy jeszcze się ważą.
-
Bretonnian
- Falubaz
A może przyznamy ze to po prostu skill Laikowi podskoczył, zamiast nagle pisac "dostrzegamy przegiętość WE"
Liaki "LEVEL UP"

Wpisz mnie, jak jest z proksami? Sama podstawka nie przejdzie, ale np część figurki? Nie zdążę pomalować, a nie mogę skleić do końca przed pomalowaniem. A w zasadzie to powinienem sie uczyć na egz. poniedziałkowy skoro chcę jechać na tur itd. itd.

Profesjonalne usuwanie wgnieceń z karoserii samochodowych i skutków gradobicia.