Skawki, euro 2,4k
Skawki, euro 2,4k
Rozpiska na euro, brak mi odginaczek szczurów ale wolałem elektryka ze skavenbrew.
Grey Seer (495pts)
Dispel Scroll, Skalm, The Screaming Bell
Assassin (170pts)
Dragonbane Gem, Ogre Blade, Potion of Speed
Chieftain (80pts)
Banner of Eternal Flame, Battle Standard Bearer
Warlock Engineer (110pts)
Doomrocket, Scroll of Shielding, Skaven Spells of Ruin, Wizard Level 1
Warlock Engineer (65pts)
Brass Orb
Warlock Engineer (65pts)
Skavenbrew
38x Skavenslaves (101pts)
Musician, Pawleader, Shield
39x Skavenslaves (103,5pts)
37x Stormvermin (396pts)
Banner of Swiftness, Musician, Warpfire Thrower, Shield
9x Gutter Runners (162pts)
Poisoned Attacks, Slings
Poisoned Attacks, Slings
Doomwheel (150pts)
Hell Pit Abomination (250pts)
Warpstone spikes
Warp Lightning Cannon (90pts)
Grey Seer (495pts)
Dispel Scroll, Skalm, The Screaming Bell
Assassin (170pts)
Dragonbane Gem, Ogre Blade, Potion of Speed
Chieftain (80pts)
Banner of Eternal Flame, Battle Standard Bearer
Warlock Engineer (110pts)
Doomrocket, Scroll of Shielding, Skaven Spells of Ruin, Wizard Level 1
Warlock Engineer (65pts)
Brass Orb
Warlock Engineer (65pts)
Skavenbrew
38x Skavenslaves (101pts)
39x Skavenslaves (103,5pts)
37x Stormvermin (396pts)
Banner of Swiftness, Musician, Warpfire Thrower, Shield
Poisoned Attacks, Slings
Poisoned Attacks, Slings
Doomwheel (150pts)
Hell Pit Abomination (250pts)
Warpstone spikes
Warp Lightning Cannon (90pts)
Ostatnio zmieniony 30 mar 2013, o 14:06 przez Opat, łącznie zmieniany 4 razy.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Z tego co pamiętam do gigant ratow potrzebny jest poganiacz a on kosztuje. Ręki sobie nie dam uciąć...
Tak 9 to za dużo, zaczynają przeszkadzać same sobie, Gdy będzie potrzeba nie poświęcisz jako odginaczka bo za drogie, z krawędzi tez nie wyjdą bo się zazwyczaj nie mieszczą, łatwe pkt dla przeciwnika [choćby ruby ring/ 1 tura strzelania]. Sztormówy nie musisz używać, ale i tak będzie działała psychologicznie na przeciwnika lub wyłączy szarżę popularnych latających jednostek.
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Storm banner to taki szczurzy must have
A mnie się taka rozpiska podoba - to prawda, że jest nietypowa i storm bannera w niej brakuje. Ale może się tym całkiem przyjemnie grać. Boję się, że jest w niej za mało slave, ale kto wie, może jest to jakieś wyjście. I tak złożony assasin może nie być najlepszym pomysłem - jak chcesz nim grać?
Co do ilości gutterów - taką partyzantką też można grać. Widziałem już 18 w akcji na stole na poważnych turniejach i naprawdę dawali sobie radę.
Daj znać jak już tym zagrasz - co działało a co nie.
A mnie się taka rozpiska podoba - to prawda, że jest nietypowa i storm bannera w niej brakuje. Ale może się tym całkiem przyjemnie grać. Boję się, że jest w niej za mało slave, ale kto wie, może jest to jakieś wyjście. I tak złożony assasin może nie być najlepszym pomysłem - jak chcesz nim grać?
Co do ilości gutterów - taką partyzantką też można grać. Widziałem już 18 w akcji na stole na poważnych turniejach i naprawdę dawali sobie radę.
Daj znać jak już tym zagrasz - co działało a co nie.
Niestety więcej slejwow na razie nie zagości u mnie, za mało modeli;) no chyba że 3x30 z filerami. Asasyn ma 6 siły, przerzuty trafień nawet z asasynem de, dzięki potion of speed. W klockach ma sciągac herosów, w gutkach może porzezać na tyłach, troche ryzykowne 170pts ale podoba mi sie wizja takiego typka do zadań specjalnych;) a ward 2+ na częste płonące ataki może nieźle zamieszać.
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Jeśli walczysz z jednostką która ma ASF to nie masz przerzutów i walczycie równolegle bez różnicy na inicjatywę.