Wszystkiego Najlepszego, Skavenblight!
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Wszystkiego Najlepszego, Skavenblight!
Dwunastoma wystrzałami z harmaty oznajmiam północ i dzień 23 czerwca 2007, kiedy to Lady N., zwana też Skavenblight (przez Radę 13-stu), tudzież Zarazą (przez co poniektórych wyznawców Nurgla) obchodzi swoje urodziny!
Cóż mogę Ci życzyć w dniu Twego Święta, Moja Droga?
Żadne słowa nie wyrażą mych najcieplejszych uczuć i intencji, żadne życzenia nie będą wystarczające...
Pozwól zatem, by Kapitan Hak wyraził Ci je na swój własny sposób...
Już wkrótce ...
Cóż mogę Ci życzyć w dniu Twego Święta, Moja Droga?
Żadne słowa nie wyrażą mych najcieplejszych uczuć i intencji, żadne życzenia nie będą wystarczające...
Pozwól zatem, by Kapitan Hak wyraził Ci je na swój własny sposób...
Już wkrótce ...
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Wszystkiego najlepszego!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
zebys w tym podeszlym wieku ruszyla tylek do nas do Sosnowca na nadchodzacy (choc narazie niewychodzacy z sfery planow) turniej mordheima! ;p
Nowych miejsc do spamowania
silnych rączek do pisania
mocnych oczek do patrzenia
oraz marzeń spełnienia
wierszyk na szybko, może go ztuninguje jak będę trzeźwy ;](czyli za 2-3dni] ;P
silnych rączek do pisania
mocnych oczek do patrzenia
oraz marzeń spełnienia
wierszyk na szybko, może go ztuninguje jak będę trzeźwy ;](czyli za 2-3dni] ;P
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
http://www.youtube.com/watch?v=5pnXGJvNAls
happy birthday
happy birthday
Ty mi złożyłas życzenia na 15-tkę to ja też muszę się odwdzięczyc (niestety nie dotrwałem do 0:00)
Ile Tusk przez Lecha szlochał, ile kobiet Golik kochał, ile Lepper się opalał, ile Misztal w disco szalał, ile Długosz będzie siedział, ile Rywin nie powiedział, ile wdzięku jest w Giertychu, ile wanien złupił Zbychu, ile Władek miał nadziei, że z Hausnerem sukces dzieli, tyle zdrowia, pomyślności, szczęścia, ciepła i radości
Ile Tusk przez Lecha szlochał, ile kobiet Golik kochał, ile Lepper się opalał, ile Misztal w disco szalał, ile Długosz będzie siedział, ile Rywin nie powiedział, ile wdzięku jest w Giertychu, ile wanien złupił Zbychu, ile Władek miał nadziei, że z Hausnerem sukces dzieli, tyle zdrowia, pomyślności, szczęścia, ciepła i radości
Ja tam nie składam życzeń przez internet. Zaraza, kiedy opijamy?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
ee...
chciałem zdążyć na tuż przed północą
trochę się zagalopowałem czytając forum
tak więc spóźniony 5 minut po kwadransie życzę wszystkie najlepszego i zdrowia po opijaniu
chciałem zdążyć na tuż przed północą
trochę się zagalopowałem czytając forum
tak więc spóźniony 5 minut po kwadransie życzę wszystkie najlepszego i zdrowia po opijaniu
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: