Co ma tu jakie zadania:
1 Keeper of Secrets @ 505.0 Pts
General; Magic Level 4; Lore of Shadow
Lesser Gift [25.0]
1 Herald of Tzeentch @ 150.0 Pts
Magic Level 2; Lore of Metal; Battle Standard
1 Herald of Tzeentch @ 125.0 Pts
Magic Level 2; Lore of Metal
11 Pink Horrors of Tzeentch @ 153.0 Pts
Magic Level 1; Lore of Tzeentch; Musician
30 Pink Horrors of Tzeentch @ 448.0 Pts
Magic Level 1; Lore of Tzeentch; Standard; Musician
Banner of Swiftness [15.0]
1 Iridescent Horror @ [10.0] Pts
5 Bloodcrushers of Khorne @ 335.0 Pts
Musician
5 Chaos Furies of Slaanesh @ 70.0 Pts
5 Chaos Furies of Slaanesh @ 70.0 Pts
2 Plague Drones of Nurgle @ 200.0 Pts
Musician; Plague Proboscis
1 Plaguebringer @ [10.0] Pts
2 Plague Drones of Nurgle @ 200.0 Pts
Musician; Plague Proboscis
1 Plaguebringer @ [10.0] Pts
1 Skull Cannon of Khorne @ 135.0 Pts
Bloodletter crew
Models in Army: 61
Total Army Cost: 2391.0
Greater - KoS ma shadowem wspomagac CC generalnie, dla siebie, dla BC ktorym miasma sie przydaje, dronom tez booscik nie zaszkodzi. Nie mówiąc o tym że taki KoSik z ASF, a na WoCH ze sword of striking moze zrobic dobrze a jest naprawde solidny w kategorii eco-tesco
hero - 4 levl z metalu musza byc w demonach moim zdaniem, dlatego taki zestaw szczegolnie ze magow mamy najtanszych w battleu, do tego channele z przerzutem 1 to swietna sprawa. bsb do statica. Jakby mieli nie grac to mozna ich wywalic i miec jeszcze 5 BC
core - to jest pewnik i must have, klocek horrorów na razie nie zdejmuje steadfasta gorzej niz klocek plagusów, a i ch pociski to jednak wazny dodatek do faz magii + dodatkowe channele, razem w armii jest ich piec
speciale+rary - BC jako glowny kloc do pacniecia, drony do przytrzymania i lapania, furie wiadomix. Drony cenie sobie na wlasnie takim full-wypasie, champ nie razi nie dwa mi sie przydal
Mam tez inna wersje rozpiski - ze standardowa wronka, wtedy wylatuje jeden bzyk i drony i mam 2x5 BC. O ile druga opcja wydaje mi sie mocniejsza (szczególnie ze moge tam i bestie wrzucic) to na razie potestuje to, żeby Kalafior nie musial marudzic ze wszyscy tylko kopiuj-wklejaja ;D Dlatego komenty chetnie uslysze ale "dodaj bestie nurgle'a" odrzucam z bazy - chce pograc bez nich ; )
Rozpiske ogram pewnie na mastrze wiec zapraszam do komentowanie i deptania jej z ziemią ; )