Co myślicie o skink chiefie??
Moderator: Ziemko
Co myślicie o skink chiefie??
Co myślicie o taki skink chiefie?:
Skink chief 55
shield 2
LA 2
cloak of fathers 30
słomka 20
Spawning of sotek 20
Skink chief 55
shield 2
LA 2
cloak of fathers 30
słomka 20
Spawning of sotek 20
Jeśli chodzi o skink chiefów to tylko 2 rodzaje są "używalne". Taki jak tu przedstawiłeś czyli latający skinek (oczywiscie zapomniałes chyba dopisać, że ma scouta), ewentualnie z 2xHW zamiast SoM (ale to ewentualnie) i skinek na stegadonie z hełmem. Jak jest jeziorko na stole w dobrym miejscu to ten skinek moze sporo namieszac szczegolnie defensom.
ja jak robie takiego ziomala to z lataniem 2xh weapon shild l armor scout sotek
taki typowy kamikadze do zabijania magow na liczbe atakow slabych bo magowie zbroi nie maja (oczywiscie chaosowych nie ruszac)
taki typowy kamikadze do zabijania magow na liczbe atakow slabych bo magowie zbroi nie maja (oczywiscie chaosowych nie ruszac)
Jak raz nim gralem wlasnie w twojej , najpopularniejszej , standardowej wersji to wpadl ziomal w damselke na koniu i nie zadal jej rany , po czym przegral ountamberem ,a panienka go zagonila... Skink chief to plewa po calosci...
no zgadza sie ]:->
ja mam takie dokladnie dozwiadczenia z lataczami co 2 3 gra sie uda cos zrobic reszta niestety plewia gre marnuja sloty i punkty
ja mam takie dokladnie dozwiadczenia z lataczami co 2 3 gra sie uda cos zrobic reszta niestety plewia gre marnuja sloty i punkty
Do unitu flayerow nie mozna dolaczac zadnych bohaterow... Skasowalem post Zoxa , bo napisal nieprawde i zaraz by sie wielka rozmowa na ten temat rozepetala...
Skink Chief byłby fajny gdyby miał BS5 (czyli +2 jak wszyscy herosi), póki co biore go tylko okazyjnie.
The most important rule!
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Lizardmen, Bretonnia, High Elves
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Lizardmen, Bretonnia, High Elves