Witam,
czy ktoś z Krakowa lub okolic gra w systemy typu Warmachine/Hordes, Malifaux, Kings of War lub Infinity? Chciałbym ogarnąć trochę te systemy i wybrać jeden z nich.
PS: Jak coś gram też w Hobbita i WH40k.
Pozdrawiam,
micr50
Poszukuję graczy różnych systemów z okolic Krakowa
- Romendakil
- Mudżahedin
Jak w okolicach nie wiem, w Krakowie natomiast
Warmachine/Hordes - w czwartki późnym popołudniem w Vanaheimie bardzo często można spotkać kilka osób grających w ten system.
Infinity - czasami w Vanaheimie spotykam 2 grające osoby więc teoretycznie ktoś gra, ale jak dotrzeć do tych osób to nie mam pojęcia.
Kings of War - sam chętnie bym zagrał, ale praktycznie od dawna nie spotkałem nikogo kto choćby widział ten system.
Ogólnie polecam wizytę we wspomnianym sklepie w czwartek po południu, gdyż wtedy można spotkać najwięcej osób i systemów.
Warmachine/Hordes - w czwartki późnym popołudniem w Vanaheimie bardzo często można spotkać kilka osób grających w ten system.
Infinity - czasami w Vanaheimie spotykam 2 grające osoby więc teoretycznie ktoś gra, ale jak dotrzeć do tych osób to nie mam pojęcia.
Kings of War - sam chętnie bym zagrał, ale praktycznie od dawna nie spotkałem nikogo kto choćby widział ten system.
Ogólnie polecam wizytę we wspomnianym sklepie w czwartek po południu, gdyż wtedy można spotkać najwięcej osób i systemów.
Ja jestem jednym z tych dziwnych osobników!Romendakil pisze:Infinity - czasami w Vanaheimie spotykam 2 grające osoby więc teoretycznie ktoś gra, ale jak dotrzeć do tych osób to nie mam pojęcia.
Niestety, aktualnie aktywnych graczy w Infinity wielu tu nie znajdziesz, jakieś 4 osoby, plus następne kilka, które niby mają figurki, ale od dawna nikt ich nie widział
Mimo to, system wart polecenia - obłędnie wykonane modele i ciekawe (choć momentami "kontrowersyjne") zasady, osobiście wciągnął mnie na całego.
Więc, jak chcesz wiedzieć więcej, pisz, chętnie doradzę
Vae victis!