Moje pierdoły
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Moje pierdoły
Zdjecia gorsze niz zwykle... bo tym razem z mojej komorki (VGA)
Z jednego giganta dwa giganty w klimacie dark elfow. High sorceress na mantykorze. I na koniec 4 figurki zaczete i czekajace na lepsze czasy...
PIERWSZY GIGANT:
DRUGI GIGANT
CZARKA NA MANTYKORZE
CHAOS DWARF WARRIOR W HELMOFONIE
RYKARTH THE UNBREAKABLE
SZKIELECIK KONIA DO ARMII NURGLA
ZACZETY BONE DRAGON
Z jednego giganta dwa giganty w klimacie dark elfow. High sorceress na mantykorze. I na koniec 4 figurki zaczete i czekajace na lepsze czasy...
PIERWSZY GIGANT:
DRUGI GIGANT
CZARKA NA MANTYKORZE
CHAOS DWARF WARRIOR W HELMOFONIE
RYKARTH THE UNBREAKABLE
SZKIELECIK KONIA DO ARMII NURGLA
ZACZETY BONE DRAGON
Ostatnio zmieniony 11 lis 2007, o 23:12 przez skejwen, łącznie zmieniany 1 raz.
HeHe drugi gigi powinien mniec bardziej owlosiana klate (taki byk a zero wlosow na klacie ) by wygladal jak jakich alfons czy cos innego z tym zwiazane.
Ogolnie swietny pomysl z ta sorceress na mantykorze, a ten ziomek w helmofonie "ja pierdole ale zakuta pala" swietny
Ogolnie swietny pomysl z ta sorceress na mantykorze, a ten ziomek w helmofonie "ja pierdole ale zakuta pala" swietny
Moja uwage zwrocil niebywale spokojny elf klujacy mantikore Stoi w takiej pozycji jakby nie wiele sie przejmowal ze wlatuje w niego kilku-tonowa stwora
a generalnie to mistrzunio! bardzo podobaja mi sie te giganty, a sama mantikore ustawiles w super pozie. piekne prace
a generalnie to mistrzunio! bardzo podobaja mi sie te giganty, a sama mantikore ustawiles w super pozie. piekne prace
Zajebiste prace , jak widac nietylko Kerim potrafi robic cuda z Gsu...
IMO najlepsza mantikora+giant1+giant2 Największe wrazenie zrobiły na mnie skrzydła. Żeby smoczury gw miały takie... eh marzenie.
P.s.
Jesteś realnym konkurentem dla Kerima i na odwrót. Master class.
P.s.
Jesteś realnym konkurentem dla Kerima i na odwrót. Master class.
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
2 rodzaje miedzianego drutu, kubek, czy dwa po wodzie mineralnej... cala kupa miliputu standard i troche gsu...bless pisze:Niesamowite konwersje !
Wyjatkowe wrazenie robia na mnie obaj giganci. W mantikorze nie jestem przekonany do skrzydel... Mozesz zdradzic z czego sa zrobione?
Wygladaja troche jak papierowe nacinane nozyczkami.
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
mantikora wygląda fajnie ale chciałbym lepsze zdjęcia giganty tez sa super ! ten kamien na lancuchu wyglada jak guma do zucia
no dobra, po kolei:
zdjęcia - bodaj byś zliszajał za taką jakość, sprzedaj giganty i mantikorę i kup se normalną cyfrówkę.
gig nr 2 - ciało proporcionalne, ale bez tłuszczu i mięśni, bez detali, to gryzie, szczególnie na tym poziomie
mantikora - ten/ta na dole rzeczywiście niemożebnie statyczna - j..bie po oczach kontrast z latakiem, zrób tę figurkę z Edar Wariora plastikowego, na pewno dasz radę. Jeśli chodzi o górę - bodaj byś zliszajał po raz drugi - NIC NIE WIDAĆ, poza ogólnym zajebistym wrażeniem.
HD - mogli byśmy coś razem zdziałać w tym temacie, jak się w końcu zawezmę.
konik - pokażę kiedyś swojego - całkiem podobne myślenie
ogulna porada - jak robisz, to myśl o tym, jak go odlewać potem
P.S. może zrób jakiś tutorial o robieniu ognia
zdjęcia - bodaj byś zliszajał za taką jakość, sprzedaj giganty i mantikorę i kup se normalną cyfrówkę.
gig nr 2 - ciało proporcionalne, ale bez tłuszczu i mięśni, bez detali, to gryzie, szczególnie na tym poziomie
mantikora - ten/ta na dole rzeczywiście niemożebnie statyczna - j..bie po oczach kontrast z latakiem, zrób tę figurkę z Edar Wariora plastikowego, na pewno dasz radę. Jeśli chodzi o górę - bodaj byś zliszajał po raz drugi - NIC NIE WIDAĆ, poza ogólnym zajebistym wrażeniem.
HD - mogli byśmy coś razem zdziałać w tym temacie, jak się w końcu zawezmę.
konik - pokażę kiedyś swojego - całkiem podobne myślenie
ogulna porada - jak robisz, to myśl o tym, jak go odlewać potem
P.S. może zrób jakiś tutorial o robieniu ognia
Co do gigantow, to staralem sie zeby wszystkie czesci byly jakos zgrane - bo w koncu sa zrobione z jednego... Pierwszy jest goly i bez owlosienia, wiec i drugiego chcialem takiego zrobic - teraz malarz bedzie mogl sie popisac robiac jakies tatusy etc. etc.
mantikora - gosc zdebial ze strachu - ot co...
a o odlewaniu nie mysle, bo nie mam mozliwosci :/ (zreszta zawsze mozna pociac model...)
konika wystarczy teraz przyoblec w skore z gsa i bedzie cacy...
a co do tutoriali to nie mam cyfrowki :>
mantikora - gosc zdebial ze strachu - ot co...
a o odlewaniu nie mysle, bo nie mam mozliwosci :/ (zreszta zawsze mozna pociac model...)
konika wystarczy teraz przyoblec w skore z gsa i bedzie cacy...
a co do tutoriali to nie mam cyfrowki :>