Taka moja armia oparta na potworach. Może coś da się nią pograć coś więcej niż maski w plecy
Lord na smoku
korona, pedant, soulrender, dragonhelm
bsb na cold onie
hydra banner
kocioł krwi
czarodziejka 2lv tome of furion shadow
5 Dark riders kusze
5 dark riders kusze
5 harpii
40 corsarzy fcg sea serpen banner
11 Cold one knigts fcg - baner of hag graef
Hydra
Hydra
2600 Dark Elfy
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
IMO będzie trudno przy tych wszystkich armatach które są na stołach.
wrzuc dwoch masterow na mantysiach i wtedy bedzie dopiero potworacka rozpiska ; ) generalnie rozpiska jest super i gra sie nia swietnie - najlepsze wyniki mialem taka 2 lata temu
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
I nie było tyle armat, oraz więcej piechoty było.
Nie, w ogole zadnego emp ani DF na 5ciu maszynach ai nowych ogrów ; ) ani tyci tyci
Dopoki masz PoKa na lordzie smokiem mozna grac spokojnie. z tym ze wzialbym jeszcze druga suke z shadow zeby miec pewne obnizenie T z tego lore
Rince- cos w tym chyba jest zobacze w Poznaniu
Dopoki masz PoKa na lordzie smokiem mozna grac spokojnie. z tym ze wzialbym jeszcze druga suke z shadow zeby miec pewne obnizenie T z tego lore
Rince- cos w tym chyba jest zobacze w Poznaniu
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Murmandamus - niestety nie da sie juz zrobic monster tracka który by działał ;/
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Imo zamienia bsbeka na dresiarza, a fasty i CoKi i 10 korsarzy na full kusze + suka z ds i okiem i gra az milo