Refleksje
Moderator: Kołata
Refleksje
naszla mnie pewna reflaksja i chcialem sie nia podzielic. Doszedlem do takiego wnionsku: Wiwerna ma tylko 3 ataki poniewaz atakuje tylko paszcza, ogonem i calym swoim cielskiem (skrzydla sa za wysoko), a smok elficki ma wiecej ataków bo ma jeszce łapy.
A jakie Wy macie refleksje na temat O&G?
A jakie Wy macie refleksje na temat O&G?
ja doszedlem do takich samych refleksji jak badyl
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
nie ma to jak podsumowanie tematubadyl pisze:lol
ja też podziele się refleksją: Zielonoskórzy mają zieloną skórę
A wywerna takowych nie posiada?tejwok pisze: a smok elficki ma wiecej ataków bo ma jeszce łapy
To chyba tyle na podsumowanie tego tematu
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
nie... wivern sie tym rozni od smoka ze ma tlyko tylne lapy i skrzydla a smok tylnie i przednie lapy i skrzydla :>Zox pisze:A wywerna takowych nie posiada?tejwok pisze: a smok elficki ma wiecej ataków bo ma jeszce łapy
To chyba tyle na podsumowanie tego tematu
- swieta_barbara
- habydysz
To ja mam taka refleksje: dlaczego night gobliny maja tylko 1 atak? Przeciez maja 2 rece, a z dymki tez napewno potrafia przyjebac.
I to samo dotyczy dzikow: 1 atak za cielsko, jeden za atak wydawany paszcza, 1 za ogon (dziki tez maja ogony, obejrzyjcie figurki gw, tam widac, ze maja ogony), a w profilu jak byk: 1. Ale akcja.
Kto ma jeszcze jakies refleksy?
I to samo dotyczy dzikow: 1 atak za cielsko, jeden za atak wydawany paszcza, 1 za ogon (dziki tez maja ogony, obejrzyjcie figurki gw, tam widac, ze maja ogony), a w profilu jak byk: 1. Ale akcja.
Kto ma jeszcze jakies refleksy?
hmm jak dla mnie 12, co mu daje jeszcze dodatkowe, bo chyba z magii ani sztandarów nie ma bonusowego bełtania?Gogol pisze:Troll może teoretycznie rzygnąć 24 razy na gre ILE ON ZJADŁ !!!???
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
Jak 12 to widziłem takich, którzy jak sobie popili to do takich wyników się zbliżali.
A licky boom boom down!!!