1 * Exalted Chaos Champion @ 237 Pts
Mark of Khorne;
Berserker Sword
Enchanted Shield
Daemonic Mount
1 Exalted Chaos Champion @ 217 Pts
Mark of Khorne; Flail;Shield
Gaze of the Gods
Daemonic Mount
1 * Exalted Chaos Champion @ 185 Pts
Mark of Khorne;Flail; Shield;
Armour of Damnation
Chaos Steed
5 Chaos Knights of Khorne @ 290 Pts
Mark of Khorne; Standard; Musican
Banner of Rage
1 Chaos Chariot of Khorne @ 150 Pts
Mark of Khorne
1 Chaos Chariot of Khorne @ 150 Pts
Mark of Khorne;
5 Chaos Warhounds @ 30 Pts
5 Chaos Furies @ 75 Pts
1 Chaos Giant @ 205 Pts
Casting Pool: 2
Dispel Pool: 8
Models in Army: 34
Total Army Cost: 1599
?
1600 chaos
Eeee... To jakiś żart ?
Na 1600 ty w zasadzie nic niemasz.
Masz tylko 5 kawalerzystów, gdy powinno być ze 3x tyle. Charioty khorne'a to nienajlepszy pomysł. Zaszarżują ci w las i tak ugrzęzną, albo zginą. 3 herosów na te pkt ? Niezadużo ? Wszyscy będą jeździć w tej 5tce kawalerii ?
Na 1600 ty w zasadzie nic niemasz.
Masz tylko 5 kawalerzystów, gdy powinno być ze 3x tyle. Charioty khorne'a to nienajlepszy pomysł. Zaszarżują ci w las i tak ugrzęzną, albo zginą. 3 herosów na te pkt ? Niezadużo ? Wszyscy będą jeździć w tej 5tce kawalerii ?
Jak dla mnie rozpa do gruntowej przebudowy. Charioty wywal, ewentualnie 1 zostaw. Furie do 6 zwiększ. Jednego hero wywal. Wg. mnie banner of rage opłaca się tylko na chosenach więc jak chcesz to zmień na war banner. Za zarobione punkty daj 4 knightów khorna jeśli starczy. I tak jakoś mało wychodzi .
ale chariotow za duzo bo gdy sie wbija w jakis kloc i zostana zbreakowane to zaczna w najgorszym wypadku w swoich uciekac a to zaboli ( dostac impacty od swojego chariotu ) uwierz mi to naprawde boli jak np sie wrypia w ten jeden kloc kawy co masz
Cóż szczerze mówiac nie lubię kawalerii. Jeden oddzial mi w zupełności wystarcza. Trzej herosi- jest jak miało być - posunięcie świadome i przemyślane. Zresztą, każdy ma siłę uderzeniową oddzialu knightów, więc... Rydwany- tu sie zgodzę, rzeczywiscie przegiąłem pałę. Zresztą, jak już ktos zauwazył, rozpiska robiona dla klimatu. Chociaż jak na klimatyczą póki co kosi