W koncu zebralem sie do malowania mojej armii DE. W koncu zostal obrany schemat na podstawki wiec wzucam kilka fotek skonczonych oddzialow, co o nich sadzicie? Wiem ze kolory sa troche jasne jak na DE ale tak ma byc, mi taka kolorystyka sie podoba
Baaaaaardzo ładne. Kolorystyka jest całkiem fajna, przynajmniej nie jest sztampowa. Jedyne co mi się mniej podoba to kolczugi, trochę ciemne w stosunku do reszty i dziwnie się "odcinają"...
Ciekawe podstawki psze pana - takie inne Generalnie ladne ludki. Crossbowelfy troche odstaja od reszty. Moze powinni miec rekawy innego koloru niz zbroja, bo obecnie gora strasznie kontrastuje z dolem
Podstawki sa z masy modelarskiej
co do kolczug byly one w pierwowzorze jasniejsze ale przyciemnilem washem tak mi sie bardziej podobaja a na kusznikow jak nalozylem podklad w sprayu to powierzchnia stala sie troche chropowata i lekko dziwne kolory wyszly rekawy sa w hawk turkus
Tak , tylko że plamy z krwi łatwiej się spiera z czarnego, z niebieskiego może być problem
Tak jak inni, malowanie mega, ale na mroczne to mi to nie leży, zupełnie jakbym oglądał swoje granatowo-błękitne elfy [/quote]
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .