![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Warrior of Chaos achievements list
Moderator: JarekK
Warrior of Chaos achievements list
Ktokolwiek słyszał ktokolwiek wie ? ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Temat "popisy i wpadki", ale w tym temacie, założonym przez Elthariona, chodzi o takie achivy jak z różnych gier PC np. zabij lordem Chaosu co najmniej 10 elfów nie odnosząc żadnej rany.
Lest we forget:
![Obrazek](http://i61.tinypic.com/2lbdvyt.jpg)
![Obrazek](http://i61.tinypic.com/2lbdvyt.jpg)
- Infernal Puppet
- Masakrator
Eltahrion - jak zakłądasz temat, to przydało by się jakbyś raczył napisać czemu ma on służyć. Nie każdy musiał przeczytać wcześniej analogiczny temat u DE.
Upraszczając - jeśli Woch byłby grą, jakie miałby achivmenty do zdobycia ?
Kilka propozycji odemnie :
Fist of the gods - wystaw Archona i 4 lordów chaosu, każdego z innym markiem.
Raidres of the apocalypse - wystaw 4 bohterów/lordów chaosu, każdego na innym demonicznym wierzchowcu, adekwatnym do jego marka.
The see me trolloing - wystaw hordę troli
Copious feedback - zabij przynajmniej 10 modeli wroga, używając tylko rzygów.
Thunderstuck - traf dragon ogry błyskawicą.
Warriors of the world - wystaw 3 hordy wojowników chaosu
Its the end of the wolrd after all - zabij Karla Franza, Teclisa, Tyriona i Thorgrima Grudgebearera Archonem
Feast of fleash - zmutuj sobie 3 czempionów w pomioty chaosu
Rot flavoured - wykorzystaj zdolność marku nurgla by uniknąć wszystkich trafień.
Upraszczając - jeśli Woch byłby grą, jakie miałby achivmenty do zdobycia ?
Kilka propozycji odemnie :
Fist of the gods - wystaw Archona i 4 lordów chaosu, każdego z innym markiem.
Raidres of the apocalypse - wystaw 4 bohterów/lordów chaosu, każdego na innym demonicznym wierzchowcu, adekwatnym do jego marka.
The see me trolloing - wystaw hordę troli
Copious feedback - zabij przynajmniej 10 modeli wroga, używając tylko rzygów.
Thunderstuck - traf dragon ogry błyskawicą.
Warriors of the world - wystaw 3 hordy wojowników chaosu
Its the end of the wolrd after all - zabij Karla Franza, Teclisa, Tyriona i Thorgrima Grudgebearera Archonem
Feast of fleash - zmutuj sobie 3 czempionów w pomioty chaosu
Rot flavoured - wykorzystaj zdolność marku nurgla by uniknąć wszystkich trafień.
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
masakra jest zajęciem tylko dla tępych khornistów, Zabawa jako forma
przyjemności równierz jest aspektem chaosu więc sam idź i morduj króliczki.
My Slaneshyci lubimy każda zabawe.
Widać po twoim avatarzemasakra jest zajęciem tylko dla tępych khornistów, Zabawa jako forma
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
Pamiętam takie starcie na 6 ed kiedy chaos był chaosem ! Graliśmy w półfinale do Tyskiej Ligi.
Pojedynek dwóch armii w obu byli Lordowie Tzeentcha na smokach, mój przeciwnik dostał już 5 ran na smoku i 2 na lordzie z hellcannona, przeleciał nad moim smokiem i stanął za nim, rzucił najmocniejszy pocisk 2D6 z Sd6+1 i mu wyszło jakoś 10 trafień z S7
zabił mi smoka, tym samym mój lord uzyskał 360 stopni widzenie, no i zaszarżował zabijając smoka i goniąc jego lorda :]
Niestety przegrałem na małe pkt a system pucharowy był bez względny :p chaos w finale nie wygrał ponieważ mój pogromca zrobił rozpiskę pod VC jednak zapomniał że rzucane toporki nie działają na eteryczną banshi :p no i jednak Lord VC na smoku był najmocniejszy w całej grze w tamtym okresie
Ale nie skromnie dodam że na ostatnim turnieju
moje 20 slavów bez ld od generała złamało i zagoniło 15 maruderów i lorda maga !
Pojedynek dwóch armii w obu byli Lordowie Tzeentcha na smokach, mój przeciwnik dostał już 5 ran na smoku i 2 na lordzie z hellcannona, przeleciał nad moim smokiem i stanął za nim, rzucił najmocniejszy pocisk 2D6 z Sd6+1 i mu wyszło jakoś 10 trafień z S7
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Niestety przegrałem na małe pkt a system pucharowy był bez względny :p chaos w finale nie wygrał ponieważ mój pogromca zrobił rozpiskę pod VC jednak zapomniał że rzucane toporki nie działają na eteryczną banshi :p no i jednak Lord VC na smoku był najmocniejszy w całej grze w tamtym okresie
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ale nie skromnie dodam że na ostatnim turnieju
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)